Daar kun je op bouwen

We denken met je mee en nemen de verantwoordelijkheid. Heldere afspraken en altijd goed bereikbaar. Want kwaliteit en service gaan bij ons hand in hand.

 
 

Thuis in jouw branche

Je zoekt een passende oplossing voor jouw bedrijf? Vanuit ervaring in verschillende branches denken we graag met je mee. Als businesspartner en ervaren specialist.

 
 

Futureproof

Digitalisering. Big Data, Smart Homes, 3D-printers. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Hoe speel je in op de laatste ICT trends? En hoe zet je nieuwe technieken in? Wij zijn er klaar voor. 

 
 

Is mijn bedrijf 'grootzakelijk'?

Een familiehotel vraagt om andere voorzieningen dan een vakantiepark. Maar wanneer valt een bedrijf onder de noemer 'grootzakelijk'? Dat is natuurlijk geen exacte wetenschap. Vaak gaat het om een bedrijf met meer dan 50 medewerkers en meerdere vestigingen. Een bedrijf met wensen specifiek voor een bepaalde branche. Een zelfstandig fysiotherapeut gebruikt internet en wifi op een andere manier dan een ziekenhuis.

Daarom denken we mee, voor nu en voor de toekomst. Met kennis van verschillende branches en met slimme, efficiënte en verbindende oplossingen.

Verschillende branches, verschillende wensen

De longarts in het ziekenhuis bekijkt patiëntendossiers liever op zijn tablet. De docent aan de hogeschool wil een smartboard in de collegezaal. De gasten van het hotel willen online inchecken en televisie kijken zoals thuis. Iedere sector heeft zo zijn eigen specifieke wensen. Ziggo haar eigen specifieke oplossingen. Speciaal voor grote bedrijven. Met VPN bijvoorbeeld, koppel je eenvoudig verschillende bedrijfsnetwerken. Dat betekent snel én veilig werken, waar je ook bent.

 
 
 

Lokale overheid

 
 

Hospitality

 
 

Studentenhuisvesting

 
 
 
 

Internet, telefonie en televisie voor grote bedrijven

Communicatiemiddelen die verbinden. Voor een flitsend winkelconcept of goed gastheerschap. Altijd een oplossing van formaat.

Internet voor grootzakelijk

Internet

Snel internet met extra’s zodat de website stabiel is, gegevens beveiligd en medewerkers overal werken op een besloten bedrijfsnetwerk.

Internet voor grote bedrijven

 
 
Telefonie voor grootzakelijk

Telefonie

Altijd goed bereikbaar voor gasten en klanten, en toch besparen op de kosten. Van SIP Trunking tot ISDN en Hosted VoIP.

Telefonie voor grote bedrijven

 
 

Een aantrekkelijke en bruisende binnenstad, met Public Wifi. Roermond deed het met Ziggo.

Televisie

Voor alle bewoners van het zorgtehuis, alle hotelgasten of het hele studentenhuis.

Mobiel

Voor grootzakelijk ondernemers hebben we samen met Vodafone een geweldig aanbod.

 
 

Deze bedrijven gingen je voor

Internet voor 220 Brabantse scholen en in de Ronald McDonald huizen. Televisie en een speciale helpdesk voor zorginstelling Baalderborg. Gratis wifi voor ondernemers en klanten in het centrum van Roermond. Tevreden klanten zijn het beste voorbeeld.

Meer tevreden klanten

Uit de praktijk

Nieuwsberichten, ervaringsverhalen en inspiratie.

Meer informatie of een gesprek met een adviseur?

Bel ons, of gebruik het adviesformulier. Dan bellen we snel terug.
Bespreek je wensen met een medewerker die weet wat er in je sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel Ziggo Grootzakelijk: 088 123 9500

Bel ons gerust

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we terug.

Of gebruik het adviesformulier

Laat je gegevens achter in het adviesformulier en ontvang vrijblijvend advies van een specialist.

 
 

Meer informatie?

Bel 088 714 5280 of vul het contactformulier in.

w