GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo
Slim, stabiel, snel en klaar voor de toekomst

Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Slim, stabiel, snel. En maak nu al gebruik van 5G op ons GigaNet. Sta altijd in verbinding met collega’s, familie, entertainment, apparaten en nieuwe technologieën. Waar je ook bent. Zo houd je contact met collega’s via videogesprekken, deel je een bestand met je zakenpartner terwijl je in de trein naar huis zit en sluit je de dag af met je favoriete serie in bed.

Wat betekent GigaNet voor mijn bedrijf?

Een betrouwbaar en snel netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Wat biedt GigaNet nu al?

snel internet

Snel en stabiel internet

Streamen, uploaden, downloaden, mailen. En dat allemaal tegelijkertijd. Je kunt nu al supersnel internetten tot wel 1000 Mbit/s. En dit wordt alleen maar sneller.

Internet of things

Internet of Things

GigaNet verbindt miljoenen slimme apparaten met elkaar. Internet of Things noemen we dat. Denk aan sensoren om energie te besparen of het beheren van winkelvoorraden.

Internet of things

Overal en altijd verbonden

Thuis, op de zaak of onderweg. Werk eenvoudig en veilig vanaf elke locatie in de cloud. En houd contact met collega’s via het grootste mobiele 4G-netwerk ter wereld.

Heb je een particulier abonnement?
Ontdek wat GigaNet voor jou betekent.

Netwerk van de toekomst

De technologie staat nooit stil. En wij bewegen mee. We spelen in op veranderingen en bouwen aan een innovatief netwerk: GigaNet. Hiermee is ons netwerk klaar voor de toekomst, en jij dus ook. Dit kun je in de toekomst van ons verwachten:

 We gaan nóg sneller: met internetsnelheden tot 1 Gbit/s. Deze snelheid maken we binnen 2 jaar beschikbaar in heel Nederland.

 We benutten de mogelijkheden van Internet of Things optimaal. Denk aan parkeersensoren, ledstraatverlichting, of opereren op afstand. De mogelijkheden zijn oneindig.

 Heb je een Vodafone abonnement? Met GigaNet maak je nu al gebruik van 5G op je toestel. 5G kan veel meer verbindingen tegelijk aan. En er zit nauwelijks vertraging tussen het ontvangen en verzenden van data. Handig voor toepassingen als zelfrijdende auto’s en virtual reality.

GigaNet
GigaNet: ons krachtige netwerk | Ziggo Zakelijk

Snelheden tot 1 Gbit/s

We blijven onze internetsnelheden verhogen. In o.a. de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Alkmaar bieden we al downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde. De rest van het land volgt snel.

Beste internetprovider én uitstekend netwerk

We blijven ons netwerk continu verbeteren. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Ziggo is voor het tiende jaar op rij door Tweakers uitgeroepen tot ‘Beste internetprovider van Nederland’. En wist je dat ons Vodafone-netwerk voor het tweede jaar op rij bekroond is met een 9.6 door de onafhankelijke netwerkexpert P3? Daarmee behoort ons netwerk tot één van de beste van Europa.

GigaNet: ons krachtige netwerk | Ziggo Zakelijk
GigaNet: ons krachtige netwerk | Ziggo Zakelijk
Profiteer van de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Combineer Vodafone met internet van Ziggo

Samen kunnen we meer voor je betekenen. Op het gebied van vast én mobiel internet. Maar ook met extra voordelen. Wist je al dat je volop extra voordelen krijgt als je Ziggo en Vodafone combineert?

Veelgestelde vragen

Bij 5G gaat het om een nieuwe generatie van het mobiele netwerk. Het mobiele netwerk van Vodafone is onderdeel van ons GigaNet. 5G is nu al beschikbaar in meer dan de helft van Nederland. En vanaf eind juli in heel Nederland. We investeren doorlopend in ons netwerk. Lees meer over 5G

Sinds het samengaan van Vodafone en Ziggo, hebben wij veel geïnvesteerd in ons netwerk. En veel van onze klanten maken gebruik van beide diensten. Het gebruik van deze netwerken loopt dus steeds meer in elkaar over. We hebben - zonder dat veel klanten en medewerkers dat beseffen – al een GigaNet. Dit vaste en mobiele netwerk vernieuwen we doorlopend. Zo bieden wij al landelijke snelheden tot 600 Mbit/s. En dat wordt nog sneller. 

GigaNet is de overkoepelende naam voor het vaste en mobiele netwerk van Vodafone en Ziggo. Als klant heb je hier al toegang tot. GigaNet heeft geen impact op de producten, diensten en tarieven van je abonnement.