Giganet

Glasvezel-kabel | SmartWifi

  • Snel en stabiel internet
  • Perfecte wifi
  • Netwerk van de toekomst

Klaar voor de toekomst met ons GigaNet

We zijn steeds meer online. We videobellen, streamen en downloaden erop los. En we verbinden onze lampen, thermostaat en deurbel met wifi.

 Heb je Ziggo, dan gebruik je ons krachtige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi heb je een perfecte verbinding naar en in je huis of kantoor. GigaNet is stabiel, snel en veilig.

 Met GigaNet ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

GigaNet voor elk bedrijf en elke plek

GigaNet: stabiel, snel en veilig. | Ziggo Zakelijk

Stabiel

Geniet van je stabiele en snelle verbinding via ons toekomstvaste glasvezel-kabel netwerk

Best getest

Snel

Kies een pakket met de snelheid die bij je past, tot wel 1 Gbit/s op ons krachtige GigaNet

Veilig

Veilig

Gratis Safe Online pakket met de beste internetbeveiliging voor je apparaten

Zakelijk Internet waar je op kunt rekenen

Met ons glasvezel-kabel netwerk heb je de allerbeste verbinding in je (thuis)kantoor. Wat je wensen ook zijn als ondernemer, met ons Zakelijk Internet onderneem je op volle kracht op ons krachtige netwerk. We blijven continu ons netwerk verbeteren, zodat je altijd de snelheid krijgt die je nodig hebt. 

 

Veelgestelde vragen

We zijn steeds meer online en het leven zit vol tv. We kijken, streamen en gamen erop los en we verbinden onze lampen, thermostaat en deurbel met wifi. Heb je Ziggo, dan gebruik je ons krachtige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi heb je een perfecte verbinding naar en in je huis. GigaNet is stabiel, snel en veilig. Met GigaNet ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

In ons glasvezel-kabel netwerk wordt de techniek van glasvezel en coaxkabel slim gecombineerd voor een perfecte verbinding. We gebruiken de technische voordelen van beide kabels voor stabiel en snel internet. Zo krijg je altijd de snelheid die je nodig hebt.

GigaNet bestaat uit ons glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi. Van onze datacenters tot de straatkast ligt glasvezel. Glasvezel is ideaal voor het afleggen van grote afstanden en het tegelijkertijd versturen van veel data. Van de straatkast tot je huis kiezen we voor kabel, de bewezen en betrouwbare techniek die op dit moment al naar de meeste huizen in Nederland ligt. Dankzij slimme software kunnen we steeds meer data versturen over dezelfde kabels. Dit maakt dat de vertrouwde kabel nog tot in de verre toekomst geschikt is voor stabiel en snel internet.

We leveren nu al tv, telefoon en internet tot 1 Gbit/s via ons GigaNet. We hebben ook succesvol getest met snelheden van 10 Gbit/s. Dit is 100 keer sneller dan wat het gemiddelde huishouden in Nederland nu heeft. En we kunnen door de steeds slimmere software zelfs nóg hogere snelheden halen.

Met onze glasvezel-kabeltechniek zijn we klaar voor de toekomst. We breiden onze netwerkcapaciteit elk jaar uit zodat ons GigaNet voldoet aan de steeds hogere eisen die we stellen. Zo krijg je zonder dat je er iets voor hoeft te doen, altijd de stabiele, snelle en veilige verbinding die je nodig hebt.
 

In huis zijn onze apparaten steeds vaker draadloos verbonden. Een stabiel, snel en veilig netwerk in je huis is daarom belangrijk. Daarom heeft Ziggo SmartWifi. Het SmartWifi modem, de SmartWifi pods en de SmartWifi app schakelen naar de beste frequentie, verdelen de wifi naar gebruik en kiezen automatisch het snelste wifi-punt. Zo heb je altijd en overal in huis perfecte wifi.

Heb je Ziggo, dan heb je ons krachtige GigaNet. Je hoeft hier zelf niets meer voor te doen. 

Ons krachtige GigaNet bestaat uit het glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi. Naar je huis heb je een stabiele en snelle verbinding dankzij de optimale combinatie van glasvezel- en kabeltechniek. In je huis is je wifi slimmer dan ooit dankzij SmartWifi. Het SmartWifi modem, de SmartWifi pods en de SmartWifi app schakelen naar de beste frequentie, verdelen de wifi en kiezen automatisch het snelste wifi-punt. En daarmee heb je altijd en overal in huis perfecte wifi. Zo ben je bij ons nu al klaar voor de toekomst.

We verbeteren ons GigaNet continu. Zo wordt je internetverbinding nog slimmer, sneller en veiliger. En ben je klaar voor de toekomst. Regio voor regio werken we aan ons GigaNet. Al meer dan 5,5 miljoen huishoudens zijn aangesloten op downloadsnelheden tot wel 1 Gbit/s.  Je ontvangt van ons bericht zodra je regio aan de beurt is.

GigaNet: stabiel, snel en veilig. | Ziggo Zakelijk