Nu gigabit snelheid

Voor ondernemers die graag op de zaken vooruitlopen
-
Zakelijk Internet

Giga Xtra

Zakelijk Internet Giga: 1000 Mbit/s | Ziggo Zakelijk

Met ons krachtigste internetpakket dat we ooit hebben gehad ben je klaar voor de toekomst en werk je altijd extreem snel zonder haperingen.

Klaar voor de toekomst

Van slimme apps, werken in de cloud tot de chatbot op de klantenservice; de ontwikkelingen gaan snel. Bedrijven die snel wisten in te spelen op trends en technologische ontwikkelingen zijn de Uber's en Airbnb's van nu.

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap in de technologie?

Daarom kies je voor Zakelijk Internet Giga

Het hart van je bedrijf gaat er sneller van kloppen

Zakelijk Internet Giga: 1000 Mbit/s | Ziggo Zakelijk

Snel en stabiel

Je nieuwe webdesign downloaden, een Skypemeeting of bellen via VoIP? Of allemaal tegelijk? Dat kan allemaal extreem snel en zonder haperen met 1 Gbit/s.

Zakelijk Internet Giga: 1000 Mbit/s | Ziggo Zakelijk

Klaar voor de toekomst

De technologische revolutie gaat sneller en sneller. Innovators en early adopters zijn de winnaars van morgen. Met 1 Gbit/s ben je er zeker klaar voor. 

Zakelijk Internet Giga: 1000 Mbit/s | Ziggo Zakelijk

Extra breed

Breedband zoals de vernieuwde A2. Zodat je probleemloos met verschillende apparaten en toepassingen tegelijk van het netwerk gebruik maakt.

Ook een strandpaviljoen kan niet zonder

Internet als slagader van je bedrijf

Stel je voor: een strandtent 17 jaar geleden. Geen website, geen wifi. De tijd van kladblokjes en rekenmachientjes, en één kassa. Inmiddels speelt internet de hoofdrol in strandpaviljoen De Zeemeeuw.

Het opnemen van de bestelling, de verlichting, de muziek, personeelszaken, de beveiligingscamera: allemaal via internet. Klanten reserveren via de website, posten hun mond-tot-mondreclame op Facebook via de wifi en betalen via het mobiele pinapparaat.

Ziggo werkt voortdurend aan een optimale verbinding. Omdat de ontwikkelingen niet alleen snel, maar ook steeds sneller gaan. Ziggo werkt, zodat jij je werk kunt doen.

Ja, ik wil gigabit snelheid

Straks heeft bijna heel Nederland 1 Gbit/s. Bij jou ook? Check je postcode!
Zakelijk Internet Giga: 1000 Mbit/s | Ziggo Zakelijk

GigaNet

Slim, stabiel, snel. En klaar voor de toekomst

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. We spelen in op veranderingen en bouwen aan een innovatief netwerk: GigaNet.
Dat betekent:

  • Binnenkort 1 Gbit/s internetsnelheid voor bijna heel Nederland
  • Slim gebruik van het Internet of Things
  • 5G nu al beschikbaar in 80% van Nederland

Wij zijn klaar voor de toekomst. En jij dus ook.

Meest gestelde vragen over 1 Gbit/s

Ja, je krijgt een nieuw nieuw modem. De Connectbox Giga bij Zakelijk Internet

Heb je Zakelijk Internet Pro? Ook dan krijg je de Connectbox Giga en voor 10 euro per maand voeg je Professionele Wifi toe. Professionele Wifi is geschikt voor ruim 100 gebruikers tegelijk, met gescheiden netwerk voor gasten.

Installatie vraagt wel om wat vakkennis, daarom komt onze vakmonteur graag bij je langs om de Connectbox Giga en de wifi te installeren. Gratis.

We bellen je om een afspraak in te plannen.