Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk

Onderneem met het beste vaste netwerk van Nederland

  • Vanaf 42,50 p.m.
  • Eerste 3 maanden gratis
  • 2 gratis SmartWifi pods
Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk

Ons netwerk als beste getest

Ziggo is getest als beste vaste netwerk van Nederland. Onafhankelijk onderzoeksbureau Umlaut onderzocht de downloadsnelheid, uploadsnelheid en reactietijd van vaste netwerken in Nederland. Met 947 van de 1000 punten komt ons netwerk als beste uit de test.

Niet zo gek. Want ons GigaNet is stabiel, snel en veilig. Het bestaat uit een glasvezel-kabel netwerk en is al bijna overal in Nederland beschikbaar.

Zakelijk Internet waar je op kunt rekenen

Met ons glasvezel-kabel netwerk heb je de allerbeste verbinding in je (thuis)kantoor. Wat je wensen ook zijn als ondernemer, met één van onze drie Zakelijk Internet Xtra pakketten onderneem je op volle kracht op ons krachtige vaste netwerk. We blijven continu ons netwerk verbeteren, zodat je altijd de snelheid krijgt die je nodig hebt. 

Kies een pakket met de snelheid die bij je bedrijf past, tot wel 1 Gbit/s. Nu de eerste 3 maanden gratis.

Sprinter_zakelijk_pods

Altijd en overal perfecte wifi

Als ondernemer is het nog belangrijker om perfecte wifi te hebben. Daarom krijg je bij Zakelijk Internet Xtra 3 gratis SmartWifi boosters. Deze slimme wifi-versterkers zorgen dat je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi hebt. Ook als je van ruimte wisselt.

Onze internetpakketten

Online vergaderen, streamen, uploaden, downloaden, mailen. Je doet het allemaal zonder problemen met het beste vaste netwerk van Nederland. Of je nu thuis of op kantoor werkt, met een zakelijk internetabonnement van Ziggo heb je altijd alles wat je als ondernemer nodig hebt.

-
Zakelijk Internet

Start Xtra

Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk

Dit pakket is ons instappakket. Ideaal voor als je regelmatig iets opzoekt, e-mails leest, filmpjes kijkt en kleine bestanden deelt. 

Vanaf
42,50
per maand

-
Zakelijk Internet

Complete Xtra

Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk

Als je nét wat meer van je verbinding verwacht, kies je voor Zakelijk Internet Complete – net als de meeste van onze klanten. 

Vanaf
47,50
per maand

-
Zakelijk Internet

Giga Xtra

Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk

Met ons krachtigste internetpakket dat we ooit hebben gehad ben je klaar voor de toekomst en werk je altijd extreem snel zonder haperingen.

Vanaf
60,-
per maand

Stabiel, snel en veilig

internet voor ondernemers

Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk

Stabiel

Een stabiele en snelle verbinding via ons toekomstvaste glasvezel-kabel netwerk

Best getest

Snel

Met internetsnelheden tot wel 1 Gbit/s is er altijd een snelheid die bij je bedrijf past

Veilig

Veilig

Gratis Safe Online pakket met de beste internetbeveiliging voor je apparaten

Veelgestelde vragen

De actie is geldig t/m zondag 27 februari.

Heb je Ziggo, dan gebruik je ons krachtige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi heb je een perfecte verbinding naar en in je zaak of huis. GigaNet is stabiel, snel en veilig. Met GigaNet ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst. 

Ons krachtige netwerk is inmiddels in bijna heel Nederland beschikbaar. Checken hoe dit in jouw regio zit? Controleer dan hier de beschikbaarheid op jouw adres.

Welke internet snelheid bij jouw onderneming past hangt af van je internetgebruik. We helpen je graag om de juiste keuze te maken met onze keuzehulp.

Ook als bestaande klant is het mogelijk om je pakket te upgraden naar de hoogste snelheid zodra dit beschikbaar is op jouw adres. Dit doe je eenvoudig zelf via Mijn Ziggo of door even contact met ons op te nemen. 

Beste Netwerk | Ziggo Zakelijk