Vergelijk Internet

Stabiel en snel internet, dat sowieso. Maar misschien wil je ook een beveiligde pinverbinding en extra wifi-punten. Of gescheiden wifi-netwerken voor medewerkers en gasten. Vergelijk onze zakelijke internetproducten en kies wat bij je past.

 
 
 
 

Vergelijk de zakelijke menukaarten voor internet

Hou de vaart erin met 500 Mb/s down en 40 Mb/s up. Dat betekent nog sneller zaken doen.
Vergelijk de extra opties op de zakelijke menukaart.

Internet

Connect ZZP

Stel samen

Internet Extra

Connect MKB

Stel samen
Internet

Vanaf 180 tot 500 Mbit/s
Vanaf 60 tot 500 Mbit/s
Zakelijk internet van Ziggo is ongekend snel en stabiel. In grote en kleine ruimtes, en voor iedereen: gasten, medewerkers én voor de hardwerkende eenpitter. Vanaf 60 Mbit/s down en 10 Mbit/s up ben je twee keer zo snel als met een vergelijkbaar consumentenproduct.
Sluit extra informatie
Vanaf 180 tot 500 Mbit/s
Vanaf 60 tot 500 Mbit/s

5
Meerdere IP-adressen zijn handig wanneer je vanuit huis bij je bedrijfsmail en bestanden wilt kunnen of bijvoorbeeld leveranciers toegang wilt geven tot je database.
Sluit extra informatie
5

Als zakelijke klant bereik je onze gespecialiseerde klantenservice 7 dagen per week tot 22.00 uur. Binnen een uur na melding heb je precies de juiste hulp. Bij het Connect ZZP pakket zorgen we verder voor gratis installatie en bij problemen met je modem: binnen 4 uur een nieuwe. Kies je voor een Connect MKB pakket, dan heb je met onze Servicegarantie de service die bij je past.
Sluit extra informatie

Een Service Level Agreement heet bij ons gewoon; gegarandeerd goede service. Dus bel je onze gespecialiseerde zakelijke klantenservice gratis (0900 - 0620) en 7 dagen per week tot 22.00 uur. En is er een storing? Met de Servicegarantie garanderen we dat je binnen 16 uur weer in bedrijf bent.
Sluit extra informatie

€ 10
Een Service Level Agreement heet bij ons gewoon gegarandeerd goede service. Dus bel je onze gespecialiseerde zakelijke klantenservice gratis (0900 - 0620) en 7 dagen per week tot 22.00 uur. En is er een storing? Met de Servicegarantie Extra garanderen we dat je binnen 8 uur weer in bedrijf bent. Ook in het weekend. Sterker: als dat niet lukt, ontvang je een vergoeding.
Sluit extra informatie
€ 10

€ 8,95
€ 8,95
Met Pin Zeker gaan pinbetalingen via een beveiligde pinverbinding. Hiermee pinnen klanten niet alleen veilig en snel, maar voorkom je ook storingen.
Sluit extra informatie
€ 8,95
€ 8,95

€ 48,76
Met een extra wifi-punt versterk je het wifi-signaal en vergroot je het bereik. Én: hoe beter je bereik, hoe minder kans op storingen. Met een internetkabel maak je direct verbinding met je modem. Doordat deze verbinding direct is, is dit de beste oplossing voor het verbeteren van je wifi.
Sluit extra informatie
€ 48,76

€ 81,82
Een extra wifi-punt kun je ook aansluiten via het stopcontact. Je maakt dan verbinding tussen het modem en het nieuwe wifi-punt, via het stroomnetwerk van je kantoor of huis. De verbinding is iets minder snel dan wanneer je een directe internetkabel gebruikt, maar het is wel de meest eenvoudige oplossing.
Sluit extra informatie
€ 81,82

vanaf
€ 12,50
Overleg op een andere afdeling. Even je mail checken in het drukke bedrijfsrestaurant. Gasten die foto’s appen vanuit je vakantiepark. Hoe groot je ruimte ook is en hoeveel werknemers en bezoekers je ook hebt, met Multi Wifi ben je verzekerd van krachtig en stabiel internet. Altijd en overal.
Sluit extra informatie
vanaf
€ 12,50

Liever iemand spreken?

Bel ons gerust

Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen over alle producten en mogelijkheden van Ziggo Zakelijk.

0800 - 0640 (gratis)

7 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur.

 
 

Of we bellen je terug

Bel mij nu