Mogen wij je adviseren?

We helpen je graag! Start een chat met een van onze adviseurs.

Xtra van Ziggo Zakelijk
De 4 belangrijkste redenen waarom ondernemers voor Ziggo Zakelijk kiezen.

smart-wifi

SmartWifi

Met SmartWifi van Ziggo Zakelijk heb je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi.

Lees meer
wifi-backup

Wifi Back-up

Zelfs als je vaste verbinding het even niet doet blijf je eenvoudig online. Zo kun je altijd doorwerken.

Lees meer
business-crew

Business Crew

Met onze zakelijke klantenservice beloven we dat je altijd online en in business blijft.

Lees meer
unlimited-learning

Installatieservice

We laten een monteur alles volledig installeren zodat je daarna direct kan ‘vliegen’.

Lees meer

Ervaar Ziggo TV met de Next Mini

Voice control, lekker zuinig in gebruik en aangesloten in een paar minuten. Zomaar een paar redenen waarom we dol zijn op de Next Mini - onze kleinste mediabox. Nu standaard bij TV Start Next en TV Complete Next. 

Veelgestelde vragen

Kies je voor Zakelijk Internet Xtra met een contractduur langer dan 1 jaar? Dan krijg je een extra korting per maand op het internetdeel van het abonnement, net zo lang als de looptijd van het contract. Je bepaalt zelf je maandelijke voordeel door de internetsnelheid en de looptijd van je contract te kiezen.

De kortingen verschillen per abonnement, zoals deze tabel laat zien.

Voorbeeld: je kiest Zakelijk Internet Giga Xtra met een contractduur van 3 jaar. Je ontvangt dan 36 maanden lang € 5 korting op het maandbedrag. 

  12 maanden 24 maanden 36 maanden
Zakelijk Internet Start Xtra - € 2,50
Zakelijk Internet Complete Xtra € 2,50 € 5
Zakelijk Internet Giga Xtra - € 2,50 € 5

Ja dat is heel goed mogelijk. Zo kun je ook thuis profiteren van Ziggo, maar aangevuld met de extra voordelen van Ziggo Zakelijk. De enige voorwaarde is dat jij of iemand binnen jouw huishouden een KvK-registratie heeft. Overstappen is zo geregeld.

Met Zakelijk Internet Xtra heb je standaard heel veel extra’s. Van onze Business Crew, waarbij één persoon alles voor je regelt, tot toegang tot 250 cursussen met Unlimited Learning. Daarnaast heb je altijd en overal perfecte wifi in huis of op de zaak dankzij SmartWifi. En ben je altijd online met Wifi Back-up. Lees hier meer over Zakelijk Internet Xtra.

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens bij je online bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Je kan natuurlijk ook zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen.

Met Zakelijk Internet van Ziggo kan je onder andere kiezen voor extra’s als smart Wifiboosters, Pin Zeker en internetbeveiliging met Safe Online XL. Wil je naast Internet ook televisie kijken en/of bellen via een vaste lijn? Kies dan voor Zakelijk Alles-in-1 en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk hier alle aanvullende producten.

Met de Mediabox Next ontvang je 80+ zenders (inclusief Ziggo Sport en ESPN) en met TV Complete krijg je ook het Movies & Series pakket. 

Benieuwd welke zenders je precies kan verwachten? Bekijk het zenderoverzicht.

Snelle deals voor ondernemers | Ziggo Zakelijk