Maak een snelle start met Microsoft Teams

Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de populaire thuiswerksoftware Microsoft Teams. We helpen je graag op weg om een start te maken met Teams. Heb je al licenties, maar weet je nog niet hoe Teams werkt en wat je ermee kunt? Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over Microsoft Teams

Wat kun je met Microsoft Teams?


Met licenties van Microsoft Teams kun je online teams samenstellen en vanaf iedere zolderkamer, keukentafel of studeerkamer met elkaar samenwerken. Plan virtuele vergaderingen, deel en bewerk elkaars documenten en voorkom een oeverloze stroom e-mails door de chatfunctie te gebruiken. Voeg eenvoudig websites en apps toe, like berichten en werk ook nog eens vanuit één van de best beveiligde clouds ter wereld. Zo wordt thuiswerken een stuk overzichtelijker en efficiënter.

In een paar stappen aan de slag met Teams


Geen paniek als thuiswerken nog nieuw is voor je organisatie. Het is heel eenvoudig om met Microsoft Teams aan de slag te gaan.
 

1. Neem contact met ons op

Een accountmanager geeft je graag passend advies. Bespreek met ons jouw wensen en mogelijkheden om Microsoft Teams optimaal te gebruiken. Wij zorgen voor een oplossing-op-maat zodat je zo snel mogelijk met Microsoft Teams aan de slag kunt. 
 

2. Aanmaken en aan de slag

Maak een team aan en voeg er mensen en kanalen aan toe. Op de website van Microsoft staan drie handige video’s waarmee je teams in no time in operatie hebt:

3. Ga samenwerken in teams en kanalen

Bekijk snel hoe je de belangrijkste functionaliteiten in Teams kunt gebruiken. Bijvoorbeeld samenwerken in documenten, de planner gebruiken om projecten af te krijgen en werken met kanalen. Op de website van het Office365 Trainingscentrum staan handige video’s die je in een paar minuten alles leren wat je moet weten.

Leer nog meer via het Office365 Trainingscentrum


Als u de smaak te pakken heeft, kunt u natuurlijk meer functionaliteiten van Teams uitproberen. Bijvoorbeeld live sessies bijwonen, teamplanningen beheren of Teams onderweg gebruiken. Daarvoor vind je alle handleidingen en instructievideo’s op de website van Microsoft.

Naar het Office365 Trainingscentrum >>