Inspiratie in zaken

Een kijkje achter de schermen bij succesvolle ondernemers

Wat hebben succesvolle ondernemers met elkaar gemeen? Om te beginnen: de ambitie om het iedere dag een beetje beter te doen. En: het plezier in hun werk. Wat kun je leren van deze uitblinkers? 

Uitblinker deze maand: Tony's Chocolonely

In onze documentaireserie 'Uitblinkers in Zaken' komen ondernemers aan het woord die uitblinken in hun vak. Zo volgden we al de topondernemers achter o.a. Tiqets, AFAS, bunq, The Next Web, Corendon, Omoda en TrainMore. Nu staat Tony's Chocolonely in de schijnwerpers.

Een merk met een missie

Een bedrijf met een missie: kindslavernij op cacaoplantages voorgoed uitbannen. Een ijzersterk merk dat gaat voor winst én impact. Hoe gaat dat samen? Hoe denkt Tony’s zijn ambitie waar te maken om het allergrootste chocolademerk ter wereld te worden?

Eerder in deze serie

Tips van zzp'ers

In de serie 'Uitblinker van de week' kwam iedere week een zzp'er aan het woord. Want je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Wat kun je van elkaar leren?

Toffe tips voor iedere ondernemer

De afgelopen 3 jaar interviewde Ziggo Zakelijk tientallen bevlogen ondernemers over succesvol ondernemerschap. De tips en tricks delen we graag in een overzichtelijk e-book: de Uitblinkersbundel.