Inspiratie in zaken

Een kijkje achter de schermen bij succesvolle ondernemers

Wat hebben succesvolle ondernemers met elkaar gemeen? Om te beginnen: de ambitie om het iedere dag een beetje beter te doen. En: het plezier in hun werk. Wat kun je leren van deze uitblinkers? 

Uitblinker deze maand: TrainMore

In onze documentaireserie 'Uitblinkers in Zaken' komen ondernemers aan het woord die uitblinken in hun vak. Zo volgden we al de topondernemers achter o.a. Tiqets, AFAS, bunq, The Next Web, Corendon en Omoda. Nu staat TrainMore in de schijnwerpers.

De drang om de beste te zijn

Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer zijn de eigenaars van de Urban Gym Group, dat uit de 3 fitnessconcepten TrainMore, Club Sportive en High Studios bestaat. Ze zetten in op op innovatie, toegankelijkheid en beleving. Met 1 doel: marktleider worden in de grote steden.

Eerder in deze serie

Tips van zzp'ers

In de serie 'Uitblinker van de week' kwam iedere week een zzp'er aan het woord. Want je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Wat kun je van elkaar leren?

Handige tips voor ondernemers!

Binnenkort komt de Uitblinkersbundel uit, een interactief e-book met meer dan 60 ondernemerstips. Nieuwsgierig? Download vast de eerste drie hoofdstukken!