Inspiratie in zaken

Een kijkje achter de schermen bij succesvolle ondernemers

Wat hebben succesvolle ondernemers met elkaar gemeen? Om te beginnen: de ambitie om het iedere dag een beetje beter te doen. En: het plezier in hun werk. Wat kun je leren van deze uitblinkers? 

Uitblinker deze maand: Dopper

In onze documentaireserie 'Uitblinkers in Zaken' komen ondernemers aan het woord die uitblinken in hun vak. Zo volgden we al de topondernemers achter o.a. Tiqets, AFAS, bunq, The Next Web, Corendon, Omoda, TrainMore en Tony's Chocolonely. Nu staat Dopper in de schijnwerpers.

Zakendoen om goed te doen

Iedereen kent 'm: de Dopper. Een waterfles met het doel om plastic wegwerpwaterflessen de wereld uit te krijgen en het gebruik van kraanwater te vergroten. Lukt het oprichter Merijn Everaarts om het succes van Dopper voort te zetten met een nieuwe fles?

Eerder in deze serie

Tips van zzp'ers

In de serie 'Uitblinker van de week' kwam iedere week een zzp'er aan het woord. Want je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Wat kun je van elkaar leren?

Toffe tips voor iedere ondernemer

De afgelopen 3 jaar interviewde Ziggo Zakelijk tientallen bevlogen ondernemers over succesvol ondernemerschap. De tips en tricks delen we graag in een overzichtelijk e-book: de Uitblinkersbundel.