Het beste zakelijke internet

We leggen het gratis aan

Ziggo Zakelijk bij je in de buurt

In delen van Nederland breiden we het kabelnetwerk uit. Dit kunnen we alleen doen samen met ondernemers in de buurt. Wanneer jij én 30% van de andere geadresseerden kiezen voor zakelijk internet, leggen we geheel kosteloos binnen 12 weken je aansluiting aan. 

 
 
The Google map could not be shown.

Kies samen voor zakelijk internet van Ziggo

We doen eigenlijk alles online. Daarom is het belangrijk dat je internet snel en stabiel is. In grote en kleine ruimtes, en voor iedereen: gasten, medewerkers én voor de hardwerkende eenpitter. Bij ons is het internet zo snel als je nodig hebt. Je kiest uit downloadsnelheden tot 500 Mbit/s. Bovendien zijn alle internetabonnementen makkelijk uit te breiden met telefonie en/of digitale televisie.

Internet tot wel 500 Mbit/s

Snel grote bestanden downloaden en video streamen met het hele kantoor tegelijk. 

Geen aanlegkosten

Een gloednieuw netwerk dat op onze kosten wordt aangelegd.

Een speciaal aanbod

En als je gelijk meedoet krijg je van ons een cadeau waarvan je je ogen uitkijkt.

Kies nu voor zakelijk internet van Ziggo

...en ontvang een Samsung 40" Smart TV cadeau

Zo werkt het

1. Meld je aan voor zakelijk internet

Meld je aan onderaan deze pagina.

2. Minimaal 30% doet ook mee

Heeft minimaal 30% van de geadresseerden in jouw buurt zich ook aangemeld? Dan leggen we binnen 12 weken ons netwerk aan. Kosteloos. Op deze pagina lees je of het doorgaat.

3. Je eigen aansluiting

Voldoende belangstelling? Dan krijgt je onderneming een eigen Ziggo-aansluiting. En onze monteur zorgt dat al je zakelijke diensten perfect werken.

4. Ontvang je smart tv

Binnen 20 werkdagen na installatie van je diensten ontvang je de smart tv op je aansluitadres.

Ziggo Zakelijk menukaart

ZZP

Internet

vanaf € 37,50 per maand
Aanmelden

MKB

Internet

vanaf € 79 per maand
Aanmelden
Internet

Vanaf 180 tot 500 Mbit/s
Vanaf 60 tot 500 Mbit/s
Zakelijk internet van Ziggo is ongekend snel en stabiel. In grote en kleine ruimtes, en voor iedereen: gasten, medewerkers én voor de hardwerkende eenpitter. Vanaf 60 Mbit/s down en 10 Mbit/s up ben je twee keer zo snel als met een vergelijkbaar consumentenproduct.
Sluit extra informatie
Vanaf 180 tot 500 Mbit/s
Vanaf 60 tot 500 Mbit/s

5 vaste IP-adressen
1 dynamisch IP-adres
Meerdere IP-adressen zijn handig wanneer je vanuit huis bij je bedrijfsmail en bestanden wilt kunnen of bijvoorbeeld leveranciers toegang wilt geven tot je database.
Sluit extra informatie
5 vaste IP-adressen
1 dynamisch IP-adres

Je bereikt onze gespecialiseerde klantenservice 7 dagen per week tot 22.00 uur. Binnen een uur na melding heb je precies de juiste hulp. Bij het Connect ZZP pakket krijg je verder een gratis installatie en bij problemen met je modem binnen 4 uur een nieuwe. Kies je voor een Connect MKB pakket, dan heb je met onze Servicegarantie de service die bij het MKB past.
Sluit extra informatie

Een Service Level Agreement heet bij ons gewoon; gegarandeerd goede service. Dus bel je onze gespecialiseerde zakelijke klantenservice gratis (0900 - 0620) en 7 dagen per week tot 22.00 uur. En is er een storing? Met de Servicegarantie garanderen we dat je binnen 16 uur weer in bedrijf bent.
Sluit extra informatie

Met de Servicegarantie Extra garanderen we dat je binnen 8 uur weer in bedrijf bent. Ook in het weekend. Sterker: als dat niet lukt, ontvang je een vergoeding. Dat alles voor slechts € 10 per maand.
Sluit extra informatie

Vanaf € 5 per maand kijk je met Play Start ook op de zaak naar ruim 70 zenders, waarvan 29 in HD. En heb je even geen tv dan kijk je gewoon via de Ziggo GO app op je mobiel, tablet of laptop. Wil je nog meer On Demand films, series en documentaires en programma's tot 7 dagen terugkijken? Kies dan voor Play Complete voor € 13 per maand.
Sluit extra informatie

ZZP internet is standaard uitgerust met 1 vaste telefoonlijn en uit te breiden met een 2e telefoonnummer voor slechts € 5 per maand. MKB internet kan na oplevering uitgebreid worden met een professionele Hosted VoIP centrale afgestemd op je wensen. Of je nu 2 of 200 medewerkers hebt.
Sluit extra informatie

Heb je groter wifi-bereik nodig? Met ZZP internet voeg je zo extra wifi-punten toe. Voor € 48,76 krijg je een wifi-punt dat wordt aangesloten via de kabel en voor €81,82 eentje via het stopcontact. Voor MKB internet kun je kiezen voor professionele accesspoints die volledig door ons beheerd worden. Die zijn te krijgen vanaf € 10 per maand per accesspoint en € 200 eenmalig.
Sluit extra informatie

Alle prijzen zijn excl. BTW.

Check je regio

Vul je postcode en huisnummer in en controleer of je bedrijfspand in aanmerking komt voor deze speciale actie. Heb je je al aangemeld? Dan controleer je hier de actuele status.

Vul hier je postcode in

De ingevoerde postcode is niet geldig. Vul alsjeblieft een geldige postcode en huisnummer in.

Dank voor je interesse. Helaas kunnen we je nu nog geen concreet aanbod doen, omdat je adres niet wordt meegenomen in deze fase. Ziggo blijft het kabelnetwerk uitbreiden. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn om je adres aan te sluiten? Bel 0800-0250200.

 

Meld je aan

Help jouw regio naar de 30%, we zijn er bijna! Meld je vandaag nog aan en houd deze pagina de gaten. Zodra bekend is of de 30% gehaald is lees je dat hier terug.

Het gaat door!

Minstens 30% van de ondernemers in jouw regio doen mee. Binnenkort starten we dus met de aanleg van de Ziggo aansluitingen. Hou deze pagina in de gaten voor meer info.

Heb je je nog niet aangemeld? Wacht dan niet te lang. Totdat we beginnen met de aanleg kun je nog profiteren van deze speciale actie door je in te schrijven.

Helaas

De 30% is in jouw regio is niet gehaald. Maar niet getreurd, je kunt je alsnog individueel aanmelden voor een Ziggo-aansluiting. We nemen dan persoonlijk contact met je op om de aanvraag te bespreken.

We gaan bijna beginnen

Nog heel even geduld en in jouw regio liggen gloednieuwe Ziggo aansluitingen. We zijn al zover dat er geen aanmeldingen meer bij kunnen. Ook interesse in een aansluiting en heb je je nog niet eerder aangemeld? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

We zijn begonnen!

Het is zover. De aanleg van nieuwe Ziggo aansluitingen in je regio is in volle gang. Naar verwachting gaat dit zo'n 12 weken duren. Zodra je we klaar zijn lees je dat hier.

Ook interesse in een aansluiting en heb je je nog niet eerder aangemeld? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Alles is gereed

De gloednieuwe Ziggo aansluitingen in je regio zijn aangelegd en klaar voor gebruik. We nemen binnen een paar dagen telefonisch contact met je op om een installatieafspraak te maken.

Ook interesse in een aansluiting en heb je je nog niet eerder aangemeld? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Meestgestelde vragen

Ik heb een contract bij een andere provider. Kan ik zomaar overstappen?

Controleer eerst tot wanneer je contract loopt. Er zijn twee opties:

Je contract loopt af vóór de leveringsdatum van Ziggo?
In dat geval hoef je niets te doen. Kies bij je bestelling voor de optie 'zo snel mogelijk aansluiten'.

Je contract loopt af ná de leveringsdatum van Ziggo?

Je kunt nog tot 6 maanden na de leveringsdatum meedoen aan deze actie. Kies bij je bestelling zelf de datum waarop je wilt overstappen.

De (voorgestelde) leveringsdatum is ongeveer 12 weken na het einde van de actieperiode bij jou in de buurt.

Kan ik gebruik maken van de Zakelijke Overstapservice?

Nee, omdat we eerst nog het kabelnetwerk in de buurt tot in jouw (bedrijfs-) pand moeten aanleggen. Daardoor kunnen we niet van tevoren precies aangeven per wanneer je nieuwe aansluiting werkt. De overstap plan je daarom het beste in overleg met ons. Tot het moment waarop Ziggo aangeeft per welke datum je aansluiting werkt, hoef je niets te doen. Je stapt pas over met je telefoonnummer(s) als de ingangsdatum van onze diensten bekend is.

Welk type 40” Samsung Smart TV krijg ik?

Een Samsung 40” Smart TV van het type UE40J5200. Dat betekent:

  • Full HD (1080p)
  • LED-LCD scherm
  • Geschikt voor Horizon TV toepassingen
  • Wifi
  • Internetbrowser
  • USB-aansluiting
  • Gecertificeerd door Ziggo voor CI+

Meer over de Samsung 40” Smart TV

 

En als ik wil wél Ziggo wil, maar mijn postcode niet in aanmerking komt?

Dit aanbod geldt voor ondernemers in een aantal geselecteerde gebieden die een brief hebben ontvangen. Plus voor ondernemers wiens adres voorkomt in de postcodechecker op www.ontdeksnelinternet.nl. Geen brief ontvangen en geen aanbod op je postcode? Dan kun je niet meedoen in deze actie. Wilt je toch graag weten wat de mogelijkheden zijn om je adres aan te sluiten? Bel dan 0800-0250200.

Waarom kan ik niet per direct internet van Ziggo krijgen?

Omdat er op dit moment nog geen kabel bij je in de buurt ligt, en dus ook geen kabelaansluiting in jouw pand. Voor we kunnen gaan graven is een vergunning van de gemeente nodig. Zodra 30% of meer van de geadresseerden bij jou in de buurt interesse heeft, gaan we van start. We doen dan onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je binnen 12 weken kunt profiteren van razendsnel Zakelijk Internet van Ziggo! 

Meer informatie?

Bel ons gerust

Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen over dit aanbod van Ziggo Zakelijk.

0800 - 025 02 00 (gratis)

op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur