Ziggo Replay TV

Met Ziggo Replay TV kijk je bijna alle programma’s van afgelopen week heel gemakkelijk terug, zonder extra kosten.

Replay TV | Ziggo Zakelijk

Dit is Ziggo Replay TV

Nieuwsuur, de samenvattingen uit de Eredivisie of juist die spannende film. Er is zóveel te zien dat je soms niet weet wat te kijken. Met Replay TV mis je geen moment! Wij nemen die spannende wedstrijd of je favoriete serie alvast voor je op, zodat je die tot 7 dagen na de uitzending gratis terugkijkt. Op een moment dat het jou uitkomt. Lekker thuis voor de buis met de Mediabox Next, of onderweg, met de Ziggo GO app. 

De voordelen van Replay TV

 Tot 7 dagen lang gratis terugkijken
 Pauzeren en terugspoelen
 Programma opnieuw opstarten
 Haarscherpe beeldkwaliteit
 Overal onderweg met Ziggo GO

Replay TV | Ziggo Zakelijk

Zo werkt Replay TV

Met Replay TV pauzeer je het programma met een druk op de knop. Begin gemist? Zo kijk je programma's vanaf het begin. In twee klikken klaar.

1. Drop op de knop TV GIDS

Met Replay TV kijk je wat je wilt, op het moment dat je dit het beste uitkomt. Gisteren je favoriete serie gemist? Geen probleem: blader via de tv gids naar het programma dat je alsnog wilt kijken en druk op OK.

Replay TV | Ziggo Zakelijk

2. Speel af vanaf het begin

Alle programma's met het Replay TV-icoontje kun je opnieuw bekijken. Ook als iets nog niet is afgelopen kun je al direct beginnen bij het begin. Zo hoef je niks meer te missen, zelfs niet van je favoriete sport!

Gratis Extra's

Combineer de kracht van Vodafone en Ziggo samen

 • Dubbele data
  Elke maand 2 keer zoveel data als in je abonnement zit (m.u.v. Red Pro Unlimited). Helemaal gratis.
 • Krijg korting. Elke maand weer
  Bespaar € 4,13 per maand op je Vodafone Red Pro abonnementen. 
 • Kies een extra tv-pakket
  Kies kosteloos uit Ziggo Sport Totaal, Movies & Series L en Ziggo Kids. Uitgekeken? Wisselen kan elke maand.
 • Beveilig uw apparaten
  Safety first! Thuis op de bank, onderweg of bij klanten. Met ons gratis beveiligingspakket beveilig je tot 20 telefoons, tablets of computers.
Replay TV | Ziggo Zakelijk

Neem Replay TV overal mee naartoe

Met Ziggo GO voor tablet en smartphone

Ook als je onderweg bent, kun je alle programma’s zien wanneer je er zin in hebt. Met de gratis Ziggo GO app neem je het gemak van Replay TV met je mee. Daarmee kijk je overal in Nederland via wifi, 3G of 4G naar je favoriete films, series en tv-programma’s. Gewoon op je pc, laptop, tablet of smartphone. Lees meer over kijken in de EU.

Zet het naar je hand

Televisiekijken zoals jij het wilt
Replay TV | Ziggo Zakelijk

Simpel in gebruik

Ziggo Replay is heel eenvoudig te gebruiken. Simpelweg door in de tv-gids te navigeren naar het programma dat je opnieuw wilt zien. Een druk op de OK-knop geeft je alle opties, zoals 'Afspelen vanaf begin'.

Replay TV | Ziggo Zakelijk

Ruim 50 tv-zenders

Van publieke tot commerciële tv-zenders. Met maar liefst 57 tv-zenders waar je uit kunt kiezen, zet je de tv-gids voortaan naar je eigen hand met Replay TV.

Replay TV | Ziggo Zakelijk

De beste films en series

Honderden films en series kijken wanneer het jou uitkomt. On demand vanaf je eigen bank. Of onderweg op je tablet en smartphone met de Ziggo GO app.