Movies & Series

Geniet van honderden films en series

  • Slechts 5,74 p.m.
  • Kijk binnen één uur
  • Maandelijks opzegbaar
Duizenden films en series met Movies & Series

Met Movies & Series, ons film- en seriepakket, kijk je onbeperkt naar de beste films en complete seizoenen van topseries in alle genres. Het kijkplezier is eindeloos, met elke maand weer nieuw aanbod voor het hele gezin. Zo is er altijd iets leuks op de tv! Of op de tablet of smartphone. Want Movies & Series kijk je net zo makkelijk op andere apparaten. 

Movies & Series | Ziggo Zakelijk

Hoe bestel ik Movies & Series?

Met een paar simpele stappen is het zo geregeld

Movies & Series | Ziggo Zakelijk

Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je 
Mijn Ziggo account.

Movies & Series | Ziggo Zakelijk

Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de 
bevestiging per e-mail.

Movies & Series | Ziggo Zakelijk

Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, 
tablet of smartphone.

Kijk overal met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv en kijk waar en wanneer je maar wilt. In de trein, thuis of op kantoor volg je de nieuwste series en films met de Ziggo GO app.

Handig om te weten

Ga naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series. Daar zie je welke films en series gratis te zien zijn met je abonnement.

Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je tablet of smartphone kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv (vanaf je laptop). Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet. Zowel live-tv, Replay als Movies & Series.

Met Movies & Series kijk je naar honderden films en series. Wil je ook kijken naar HBO films en series? Kies dan voor Movies & Series XL. Hiermee krijg je toegang tot alle HBO-kaskrakers en kijk je naar meer dan 40 extra zenders zoals National Geographic WILD, RTL Crime en TV 538.

Lees meer over Movies & Series XL

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox Next en XL.

In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Doe de check.

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

Movies & Series | Ziggo Zakelijk