Overslaan en ga naar inhoud

Movies & Series

bij Ziggo Zakelijk

Geniet van honderden films en series
  • Slechts 5,74 p.m.
  • Kijk binnen één uur
  • Maandelijks opzegbaar
Duizenden films en series met Movies & Series

Met Movies & Series, ons film- en seriepakket, kijk je onbeperkt naar de beste films en complete seizoenen van topseries in alle genres. Het kijkplezier is eindeloos, met elke maand weer nieuw aanbod voor het hele gezin. Zo is er altijd iets leuks op de tv! Of op de tablet of smartphone. Want Movies & Series kijk je net zo makkelijk op andere apparaten. 

Hoe bestel ik Movies & Series?

Met een paar simpele stappen is alles binnen 1 dag geregeld

Movies & Series: duizenden films en series | Ziggo Zakelijk

Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je 
Mijn Ziggo account.

e-mail bevestiging

Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de 
bevestiging per e-mail.

Movies & Series: duizenden films en series | Ziggo Zakelijk

Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone

Online TV met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv en kijk waar en wanneer je maar wilt. In de trein, thuis of op kantoor volg je de nieuwste series en films met de Ziggo GO app.

Veelgestelde vragen

Ga naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series. Daar zie je welke films en series gratis te zien zijn met je abonnement.

Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je tablet of smartphone kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv (vanaf je laptop). Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet. Zowel live-tv, Replay als Movies & Series.

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox Next en XL.

In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Doe de check.

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

Movies & Series: duizenden films en series | Ziggo Zakelijk