Overslaan en ga naar inhoud

SkyShowtime bij Ziggo

Zo krijg je 't

 Gratis als je Vodafone én Ziggo combineert

 Of bestel los voor 5,78 per maand

 Gratis als je Vodafone én Ziggo combineert
 Of bestel los voor 5,78 per maand

Iconisch entertainment van wereldberoemde studio's

Geniet van de nieuwste films & series van SkyShowtime, de plek waar wereldberoemde studio’s samenkomen. SkyShowtime kijk je gemakkelijk via je Next Mini en Mediabox Next en vind je via het menu of kanaal 157 op je tv. 

Een supervolle catalogus bij SkyShowtime

Extra tv-pakket met Vodafone

Combineer je Vodafone met Ziggo? Kies dan SkyShowtime als gratis extra tv-pakket

Een supervolle catalogus bij SkyShowtime

Geen SkyShowtime in je pakket?

Bestel SkyShowtime los voor 6,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

Dit is SkyShowtime

Van blockbusters tot exclusieve series, van komedie tot drama en van familiefilms tot docu's; met SkyShowtime is er altijd wat te kijken. Geniet van entertainment van wereldberoemde filmstudio's als Universal, Nickelodeon, DreamWorks, Paramount en meer.

Hoe kijk je?

Zo kijk je SkyShowtime bij Ziggo

ziggo go
SkyShowtime account

Heb je nog geen SkyShowtime account? Regel ‘t eenvoudig via Mijn Ziggo.

Kijk hoe je wilt

Je vindt de app van SkyShowtime op de Next Mini en Mediabox Next op kanaal 157. Streamen via je mobiel, laptop, tablet of smart-tv kan ook. 

Kijktips SkyShowtime

Bekijk de tips en ga op avontuur met SkyShowtime

Babylon

Hollywood, de roerige jaren 20. Babylon volgt de opkomst én ondergang van verschillende ambitieuze dromers, terwijl de industrie begint over te stappen van stomme beelden naar de wereld van de geluidsfilms.

De Gelaarsde Kat 2

De roekeloze, angst tartende Gelaarsde Kat heeft nog één van zijn negen levens over. Tijd voor een nieuw avontuur waar hij op zoek gaat naar de mythische Wensster om zijn verloren levens terug te krijgen.

Pokerface

Charlie (Natasha Lyonne) heeft de buitengewone gave om vast te stellen of iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda, lost vreemde misdrijven op terwijl ze kleurrijke personages ontmoet.

De afstandsbediening die luistert

'Ga naar SkyShowtime'

SkyShowtime vinden was nog nooit zo makkelijk, want dat doe je gewoon via Voice Control met de afstandsbediening. Geef met je stem eenvoudig de opdracht aan en je mediabox doet vervolgens wat je zegt.

Veelgestelde vragen

SkyShowtime is een nieuwe streamingdienst waar wereldberoemde studio's samenkomen: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME(r), Sky Studios en Peacock. De unieke catalogus barst van de spannende en boeiende films en series, van nieuw en exclusieve titels tot je favorieten van vroeger en nu. SkyShowtime heeft films en series voor kinderen en gezinnen, maar ook waargebeurde verhalen en documentaires.

Met SkyShowtime heb je deze voordelen:  

  • Een supervolle catalogus
  • De nieuwste films en series van wereldberoemde studio's
  • Voor het hele gezin 
  • Tot 5 unieke gebruikersprofielen
  • Streamen op 2 schermen tegelijk
  • Download films en series en kijk offline

Een SkyShowtime-abonnement kost € 5,78 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Er is 1 verschil:

Betaling 
Als je SkyShowtime bij Ziggo bestelt, betaal je de abonnementskosten van je SkyShowtime-abonnement via je Ziggo rekening. Wel zo makkelijk om het overzicht te bewaren. Als je via SkyShowtime bestelt, betaal je direct aan SkyShowtime.

Je kunt SkyShowtime in beide gevallen kijken via de SkyShowtime-app op je Next Mini of Mediabox Next.

Dat kan via Mijn Ziggo op de computer of in de Mijn Ziggo app.  

In Mijn Ziggo op je computer 
Als je op je computer bent ingelogd in Mijn Ziggo zie je in de menubalk ‘Overzicht’ het kopje ‘Producten’; klik hierop. Vervolgens ga je naar het subkopje ‘Streamingdiensten’ en 'Naar streamingdiensten’. Bij ‘Bestellen’ kies je de app SkyShowtime. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar SkyShowtime om je aanmelding en registratie af te ronden. Zodra je hebt besteld, komt je app terecht in ‘Beheren’ - rechts naast ‘Bestellen'.  

Mijn Ziggo app 
Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar 'Producten' en dan 'Televisie'. Dan zie je het subkopje ‘Ook streamingdiensten op je rekening’. Klik op ‘Voeg nu toe’. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar SkyShowtime om je aanmelding en registratie af te ronden. Zodra je hebt besteld, komt je app terecht in 'Streamingdienst beheren’, helemaal onderaan op tab ‘Televisie’. 

Als je je SkyShowtime-account wilt overzetten naar Ziggo, zeg je eerst zelf je account bij SkyShowtime op. Je profiel blijft bestaan en is gekoppeld aan je e-mailadres. In de bevestigingsmail  van SkyShowtime staat de datum waarop je account stopt. Vanaf die datum kun je je account bij Ziggo activeren. Ga dan naar Mijn Ziggo en gebruik daarvoor hetzelfde e-mailadres dat je ook bij SkyShowtime hebt opgegeven. Voortaan betaal je de abonnementskosten via je Ziggo rekening. 

Als je tijdens de activatie geen SkyShowtime-account aanmaakt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Zodra je je account activeert, gaat het abonnement in. Je ontvangt dan een bestelbevestiging.

Mediabox  
Heb je een Next Mini of Mediabox Next? Dan kijk je gemakkelijk via de SkyShowtime-app op de box. Je vindt de SkyShowtime-app onder 'TV apps' of met je stembesturing: zeg 'SkyShowtime’.   SkyShowtime heeft ook een eigen kanaalnummer op de Next Mini en Mediabox Next, namelijk kanaal 157.

Andere apparaten  
SkyShowtime ondersteunt verschillende apparaten zoals smartphones, webbrowsers en smart-tv's. Bekijk het volledige overzicht op de website van SkyShowtime. 

 

Heb je SkyShowtime afgesloten via Ziggo, en wil je opzeggen? Geen probleem. Bekijk alle informatie over het opzeggen van je SkyShowtime-abonnement bij Ziggo.

Alle TV apps op één plek

Ken je deze TV apps al?

HBO Max

Geniet van de grootste blockbusters, de meest indrukwekkende verhalen en onvergetelijke klassiekers. En dat allemaal op één plek. Start de app via het menu of ga naar kanaal 156 op je tv.

Videoland

Topseries van eigen bodem. Maar ook reality-programma’s kijk je via Videoland op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 151 op je tv.

Prime Video

Geniet van de grootste blockbusters, de meest indrukwekkende verhalen en onvergetelijke klassiekers. En dat allemaal op één plek. Start de app via het menu of ga naar kanaal 156 op je tv.

Benieuwd welke apps je nog meer hebt? Alle TV apps op één plek!