Uw mening telt

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en diensten. Daarom doen wij regelmatig klanttevredenheidsonderzoek. Graag nodigen wij u ook uit om mee te doen. Met uw hulp kunnen wij onze diensten en producten blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen.

Doe mee met het Ziggo panel

Wilt u uw mening geven over de diensten en/of producten van Ziggo voor de zakelijke markt? Schrijf u dan nu in voor het Ziggo panel. U kunt uw mening en advies geven over alle mogelijke onderwerpen over Ziggo.

Privacy

Ruigrok|Netpanel beheert het Ziggo panel en voert de onderzoeken uit. Uw gegevens behandelen we vertrouwelijk en verwerken we anoniem. We gebruiken ze nooit voor marketingdoeleinden. Ook geven we persoonlijke informatie niet aan derden en we koppelen de resultaten nooit aan uw persoonsgegevens. Besluit u om mee te doen? Dan is dat vrijwillig en vrijblijvend. Bent u niet blij met (een deel van) uw antwoorden? Dan kunt u antwoorden laten vernietigen of verwijderen. Dat kan tijdens en na afloop van een onderzoek. We maken wel gebruik van cookies. Zo stellen we u geen onnodige vragen. En benaderen we u ook niet twee keer voor hetzelfde onderzoek.

Zelf uw gegevens beheren

Uw gegevens controleert en wijzigt u heel makkelijk zelf. Log hiervoor in op het Ziggo panel. Bent uw uw wachtwoord en/of gebruikersnaam kwijt? Die kunt u weer opvragen via ‘Mail mijn wachtwoord’.

Stoppen met het Ziggo panel

Wilt u niet meer meedoen met het Ziggo panel? Uitschrijven kan dan eenvoudig via onderstaande button. U moet wel eerst even inloggen voordat u zich uitschrijft.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik iets doen?

Wij doen een paar keer per jaar onderzoek en vragen dan of u mee wilt doen. U beslist zelf of u meedoet of niet.

Wat wordt er van mij verwacht?

Het belangrijkste is dat u het leuk vindt om mee te doen. Dat u onze vragen serieus neemt; wij nemen uw antwoorden ook serieus. Het is verder handig dat u regelmatig online te bereiken bent.

Wat krijg ik ervoor terug?

Allereerst natuurlijk betere producten, diensten en oplossingen. Daarnaast betrekken we u bij de onderzoeksuitkomsten en delen we de resultaten met u. Ook bieden we u de gelegenheid ons op andere manieren te adviseren.

Krijg ik de resultaten te zien?

Ja! Wij vinden het belangrijk dat u ziet wat wij met uw mening en advies doen. We delen de resultaten met u via onze website, uw persoonlijke pagina of de Ziggo panel-nieuwsbrief.

Hoe lang duurt een onderzoek?

Dat verschilt per onderzoek: van vijf minuten tot maximaal een kwartier. We geven van te voren altijd aan hoeveel tijd het onderzoek kost.

 

Direct bestellen?

Bestellen

0800 - 0640

Klantenservice

0800 - 0620

Bestellen? Bel mij terug

Bel mij nu