Clouddiensten

Uw IT in betrouwbare handen

Met clouddiensten van Ziggo Zakelijk besteedt u uw IT infrastructuur en software zonder zorgen en investering uit, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Zorgeloos internetten

Altijd online, daar maken we ons hard voor. Beveiliging, beheer en back-up van uw IT? Daar heeft u geen omkijken naar. Dat verzorgen wij voor u.

Geen investeringen

Softwarelicenties? Hardware? Hier hoeft u niet in te investeren. Dat doen wij. En het onderhoud? Ook dat doen we voor u.

Schaalbare clouddiensten

Met onze verschillende diensten maken we het dagelijks beheer van uw IT heel makkelijk. Heeft u ineens andere wensen? Geen enkel probleem. Wij bewegen gewoon met u mee.

Vast maandbedrag

De kosten? Die maken we graag zo inzichtelijk mogelijk. U krijgt onze clouddiensten voor een vast laag maandbedrag. Geen verassingen dus!

 

Gemakkelijk zelf online te bestellen.

Daarom Clouddiensten

Domeinnamen

U wilt als ondernemer goed vindbaar zijn. Dan is een website en mailbox een must. Begin goed met een korte en passende naam. Wij registreren de naam snel en efficiënt, met meer dan 250 extensies. Een domeinnaam verhuizen of kopen kan ook. Bij elke domeinnaam krijgt u gratis een webpagina en hulp. En u bent helemaal zelf in controle met nieuwe naam (MyAccount online Controle Panel).

Web- en mailhosting

Als ondernemer wilt u een goed gevulde website. Die snel, veilig en altijd beschikbaar is. Dat wordt een makkie met onze servers, ruime opslagruimte en snelle activering. Uw mails, kalenders, contacten en taken altijd gesynchroniseerd op pc, smartphone en tablet. Met gratis geavanceerde virus- en spamfiltering. Voor een vast, laag bedrag per maand.

Cloud computing

Geen financiële risico’s, geen IT-personeel en zelf in controle. Dat is onze stabiele server hosting. Een compleet dienstenpakket en drie eigen datacenters.

SaaS (Software as a Service)

Als ondernemer bent u productief. Daarom betaalt u alleen wat u echt gebruikt. Met onze kant-en-klare softwareoplossingen kunt u altijd en overal aan de slag. Zonder dure hardware, licenties of implementatiekosten. Ook al wijzigt het aantal gebruikers iedere maand. Wij bewegen gewoon met u mee.

Veiligheid

Loop online geen gevaar. Wij beschermen uw gegevens tegen alle mogelijke bedreigingen, zonder investering in software, hardware en onderhoud.

Direct bestellen?

Bestellen

0800 - 0640

Klantenservice

0800 - 0620

Bestellen? Bel mij terug

Bel mij nu