Week van de Ondernemer

Building Better Business

Ziggo is trotse partner van de WvdO 2016. Bouw je op de beste manier aan je bedrijf? Of kan het slimmer en sneller? En hoe pakken andere ondernemers het aan?

Ook naar de WvdO in Eindhoven of Amsterdam?
Gebruik deze code: CAZJ1874

Extreem klantgericht

Interessante presentaties: Extreme klantgerichtheid met Steven van Bellegem of Rik Vera en The network always wins van Peter Hinssen. 

 
 

Klanten? Fans!

Maak je bedrijf 'extreem' klantgericht met de tips van onze klantgerichtheidsgoeroe Rik Vera. Zo worden klanten fans. 
 

 
 

In de Ajax kleedkamer

Altijd al eens de kleedkamer van Ajax willen zien? Dat kan! Scan je polsbandje bij ons tijdens de Week van de Ondernemer en maak kans op een bezoekje. 

 
 

Ziggo keynote door Peter Hinssen

WvdO Amsterdam, 16 november 2016

'Mijn ultieme advies voor ondernemers: Denk ook aan de Day After Tomorrow. Durf radicaal te innoveren. Zelfs al werk je daarmee (deels) eigen inkomsten tegen', aldus Peter Hinssen, expert in disruptieve innovaties. Kom naar zijn keynote The network always wins tijdens de WvdO 2016 in Amsterdam.

Ziggo workshop door Rik Vera

WvdO Eindhoven, 12 oktober 2016

Bedrijven die écht klantgericht zijn. Zij die fans hebben in plaats van klanten. Waar iedereen beseft dat de organisatie niet zonder zijn klanten kan. Dát zijn de bedrijven die keihard groeien. Hoe bereik je dat? En welke patronen moet je doorbreken? Dat wordt duidelijk tijdens de workshops van Rik Vera.

Download presentatie Rik Vera