Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Elke vrijdag spreken we hier een nieuwe Uitblinker van de Week.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Iedere vrijdag weer een verse zzp'er aan het woord.

'Ik ging een paar keer goed op mijn bek'

Ex-marinier Dennis van Dokkum (41) leert zijn klanten - voornamelijk mannen - navigeren, vuur maken en noodsignalen uitzetten. Kortom: overleven in de wildernis. Wie wil, mag mee op reis om wakker te worden op de mooiste plekken ter wereld. Maar zakelijk gezien houdt hij de touwtjes strak.

Geld verloren? Nee, kennis gewonnen

Peter Smit (45) werkt in verschillende branches, met uiteenlopende concepten en rollen. Lastig? 'Nee hoor. Ik kan altijd helemaal mezelf zijn.'

Meer uitblinkers

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden voor € 30 per maand óf een tablet cadeau.

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu