Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Om de vrijdag spreken we hier een nieuwe ZZP Uitblinker.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Om de vrijdag weer een verse ZZP Uitblinker aan het woord.

'Deel je kennis. Je bent je eigen kapitaal'

Lia Voerman (61) promoveerde op het onderwerp feedback, een belangrijk element van Didactisch Coachen. Nu heeft ze de wetenschappelijke basis en een glasheldere missie: iedere docent in Nederland laten kennismaken met deze manier van coachen. ‘Ik ben ervan overtuigd dat lessen dan leuker en beter worden.’

‘Ga voor langer lopende trajecten’

Bij de opstart van zijn bedrijf ontdekte Jasper Runneboom (34) de kracht van online marketing. Hij maakte een eigen platform, zakelijkgroeien.nl, dat al snel duizenden bezoekers uit de gewenste doelgroep trok. ‘Ik merkte dat ik best goed ben in het bedenken van concepten.’

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van je leren? Meld je aan voor de ZZP Uitblinker en vertel het ons! 

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden gratis op proef.

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu