Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Elke vrijdag spreken we hier een nieuwe Uitblinker van de Week.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Iedere vrijdag weer een verse ZZP Uitblinker aan het woord.

‘Ga voor langer lopende trajecten’

Bij de opstart van zijn bedrijf ontdekte Jasper Runneboom (34) de kracht van online marketing. Hij maakte een eigen platform, zakelijkgroeien.nl, dat al snel duizenden bezoekers uit de gewenste doelgroep trok. ‘Ik merkte dat ik best goed ben in het bedenken van concepten.’

‘Leg je lat iets hoger. Zo blijf je je ontwikkelen’

Shownieuws en Margriet maar ook Volkswagen en het Rijksmuseum: ze willen allemaal leren van social media-expert Corinne Keijzer (45). Hoe ze dat voor elkaar kreeg? ‘Gewoon, doen wat ik mijn klanten ook adviseer: vindbaar en zichtbaar zijn. En zoveel mogelijk kansen grijpen.’

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van jou leren? Meld je aan voor de ZZP Uitblinker van de Week en vertel het ons! 

Meer uitblinkers

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden voor € 30 per maand óf een tablet cadeau.

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu