Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Om de vrijdag spreken we hier een nieuwe ZZP Uitblinker.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Om de vrijdag weer een verse ZZP Uitblinker aan het woord.

‘Dit jaar verkopen we 250.000 capsules’

Student bedrijfskunde David Lo Dico (22) en geneeskundestudent Mucahit Yalaniz (24) ontwikkelden capsules voor een betere concentratie. Na twee maanden waren ze door de eerste 10.000 pillen heen en stond de NOS op de stoep. Nu verkopen ze 1.000 capsules per dag.

‘Nieuwe klanten? Deel je kennis online’

Niet alleen cliënten staan in de rij voor de anders-dan-anders jurist Charlotte Meindersma (30). Deze portretrechtdeskundige wordt door nieuwszenders als RTL Nieuws gevraagd om haar mening te geven. Bijvoorbeeld over de seksvideo van Patricia Paay. Terwijl ze zich daar nog niet over had uitgelaten. ‘Dan doe je dus iets goed.’ Bekijk de video!

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van je leren? Meld je aan voor de ZZP Uitblinker en vertel het ons! 

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu