Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Om de vrijdag spreken we hier een nieuwe ZZP Uitblinker.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Om de vrijdag weer een verse ZZP Uitblinker aan het woord.

‘Bescherm je werk tegen plagiaat’

Twintig jaar geleden schilderde Susan Ruiter (47) voor het eerst een mollige vrouw. Inmiddels zijn haar schilderijen zo populair dat ze regelmatig vervalst en doorverkocht worden. In binnen- én buitenland.

‘Doe af en toe aan guerrillamarketing’

Wie kan er beter een beveiligingstool ontwikkelen dan de hacker zelf? Met die gedachte gingen White hat hackers Alex Dings (21) en Ruben Vreeland (21) aan de slag. Hun beveiligingssoftware BitSensor groeide al snel uit tot een miljoenenbedrijf.

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van je leren? Meld je aan voor de ZZP Uitblinker en vertel het ons! 

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden met 50% korting

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu