Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Om de vrijdag spreken we hier een nieuwe ZZP Uitblinker.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Om de vrijdag weer een verse ZZP Uitblinker aan het woord.

‘Werkt je concept? Verhoog je tarief!’

Mark Siegenbeek van Heukelom (33) wist het toen nog niet. Maar zijn carrièreswitch werd in gang gezet door een quarterlifecrisis. De voormalig ingenieur helpt nu anderen bij het waarmaken van hun dromen. ‘Ik begeleidde bijvoorbeeld een ambtenaar die schrijver werd en een consultant die nu shiitakes kweekt.’

‘Het bedrijfsleven heeft vrouwen nodig’

Ze ontwikkelde een concept dat tienduizenden vrouwen voor en na hun bevalling aan het sporten kreeg. Maar de missie van Esther van Diepen (39) gaat verder. ‘Sport is een middel waardoor vrouwen alle ballen in de lucht kunnen houden.’

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van je leren? Meld je aan voor de ZZP Uitblinker en vertel het ons! 

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden met 50% korting

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu