Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Om de vrijdag spreken we hier een nieuwe Uitblinker.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. Om de vrijdag weer een verse Uitblinker aan het woord.

'Ik werk maximaal 4 uur per dag'

Hoe reageer je onder grote druk? Sierd Nutma (45) ervaarde het als militair én tijdens de extreme sportieve uitdagingen die hij voor zichzelf bedacht. Met de opgedane kennis traint hij leidinggevenden. ‘Echte groei ligt buiten je comfortzone.’

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van je leren? Meld je aan voor de Uitblinker van de week en vertel het ons! 

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden met 50% korting

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu