Maak uw bedrijf toekomstbestendig in 10 handige stappen

Nieuws - 17-10-2016

Disruptie is tegenwoordig overal. Het houdt in dat iets nieuws in korte tijd iets bestaands en logs verdringt. Er zijn inmiddels disruptors genoeg, denk aan Booking.com, Uber, Airbnb en Tinder. Terwijl de oude wereld vol verbazing toekijkt, slaat de nieuwe wereld zijn slag.

Heeft u zich ooit afgevraagd of uw bedrijf mogelijk wordt ‘aangevallen’? Is uw bedrijf wendbaar in deze tijd vol kansen? Bent u flexibel genoeg om ook in de toekomst uit te kunnen blinken? Consultancybedrijf Nexxworks heeft een handige disruptiechecklist om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Nexxworks wil internationale ondernemingen klaarstomen voor de ontwrichting van hun sector door onverwachte uitdagers. Is uw bedrijf outside-in gedreven? Is de klant dus het centrum van alles? Investeert uw wel in innovatie op de lange termijn? Hoe gaat u met uitdagingen om? Door met een kritisch blik uw eigen bedrijf te bekijken, maakt u uw onderneming toekomstbestendig.

Ziggo stimuleert succesvol ondernemerschap. Daarom is Ziggo partner van de Week van de Ondernemer en biedt het topsprekers Steven van Belleghem en Rik Vera van Nexxworks. Kom naar hun keynote en workshop tijdens De Week van de Ondernemer op 29 juni in MartiniPlaza Groningen.

Ook in de toekomst uitblinken als ondernemer? Bekijk hier de tien tips voor een toekomstbestendige onderneming.