Fan van Ajax én van Ziggo

Nieuws - 04-12-2017

Normaal gesproken heeft Ajax-fan Berend Bouwmeester nooit geluk bij prijsvragen, maar onlangs won hij bij Ziggo vipkaartjes voor de wedstrijd Ajax - Excelsior. Samen met zijn zoontje zag hij de 'Godenzonen' met 3-0 winnen.

Winnen

"Toen ik via Ziggo kaartjes won voor Ajax wist ik meteen wie ik mee zou nemen", vertelt Bouwmeester. "Zelf ben ik fan van Ajax en mijn zoontje van 7 jaar is dat ook. Dus op 21 februari samen naar de Arena." Vader en zoon mochten plaatsnemen in de dugout-seats, dicht op het veld. "Ik ben één keer eerder naar Ajax geweest en toen werd er niet gescoord. Deze wedstrijd won Ajax gelukkig met duidelijke cijfers: 3-0."

De Boer horen mopperen

De dugout-seats staan aan het veld, direct naast de reservespelers. Bouwmeester: "Zaken die je op tv niet ziet, maak je daar wel mee. Op de bank gebeurt van alles. Overleg, spelers die blij zijn als ze mogen invallen en we zagen hoe Frank de Boer mopperde op Ricardo van Rhijn. 'Ben je nou nog niet aan het warmlopen', zei de trainer op zijn bekende norse toon. Mijn zoontje en ik moesten erg lachen."

Fan

De twee zijn als vips ontvangen in de Arena. "Echt een leuke dag. Het begon met hapjes, drankjes en een grappig verhaal van cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop. Er was ook een Playstation met een voetbalspel dat mijn zoontje bijna net zo mooi vond als het echte voetbal", lacht Bouwmeester.

Naast Ajax-fan is hij country manager bij SynerTrade, een leverancier van inkoopsoftware. Bouwmeester woont in Den Bosch en heeft thuis al jaren tv van Ziggo. "Ben ik erg tevreden over, maar los van hun product doet Ziggo het erg goed door extra's te bieden waar klanten blij van worden. Je kunt dus zeggen dat ik fan ben van Ajax én van Ziggo."