Klaar voor de toekomst

met razendsnel internet van Ziggo

Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor iedere ondernemer met ambitie. Daarom zijn wij ambitieus als het gaat om de snelheid van het netwerk. Op dit moment heeft ons kabelnetwerk al een internetsnelheid tot wel 500 Mbit/s, en we blijven onze snelheden verhogen. Ziggo biedt dus nu en in de toekomst passende internetoplossingen voor je bedrijf.

Waarom Ziggo?

Razendsnel internet

Betrouwbaar, met gratis beveiliging, downloadsnelheid tot 500 Mbit/s en door Tweakers zes jaar op rij verkozen tot Beste Internetprovider.

Voordelig mobiel

Met een mobiel abonnement van Ziggo bel je extra voordelig met klanten of relaties.

Innovatie voor klanten

We blijven nieuwe diensten ontwikkelen. Neem Wifispots: internet op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland. Onderweg, bij de klant of in het winkelcentrum.

Netwerk voor de toekomst

Onze basis is ons supersnelle netwerk, dat voor 97% bestaat uit glasvezel. Met een internetsnelheid tot 500 Mbit/s en bewezen groeicapaciteit tot maar liefst 10 Gbit/s.

Glasvezel en kabel

Het netwerk van Ziggo bestaat voor 97% uit glasvezel. Alleen het laatste stukje naar de werkplek bestaat uit COAX-kabel. Dat betekent dat de kwaliteit van ons netwerk vergelijkbaar is met een 100%-glasvezelnetwerk. 

Gegarandeerde snelheid

Ziggo kan stabiel en snel internet aanbieden doordat ons TV- en internetsignaal gescheiden zijn. In tegenstelling tot glasvezel of ADSL-netwerken, waarbij het TV-signaal wordt getransporteerd over het internet. Daarbij neemt de snelheid van het internet af elke keer als er iemand televisie kijkt. Bovendien hangt bij ADSL de internetsnelheid af van hoe ver je je van de wijkcentrale bevindt. Dat is bij COAX-netwerken niet het geval.

Toekomst bij Ziggo

Onderzoek van TNO toonde aan dat ons netwerk wat snelheid betreft kan groeien tot 10 Gbit/s. Dat is ruim 60 keer sneller dan we nu al leveren. Daarom durven we te stellen dat je ook de komende jaren goed zit bij Ziggo.

Overtuigd?

Stel dan je eigen pakket samen en sluit je aan bij het grootste netwerk van Nederland.

Overstappen

Doe je met onze overstapservice. We zorgen ervoor dat je online en bereikbaar blijft.

 
 

Stabiliteit

Onze wifi-expert Herman Weerman legt uit waarom stabiliteit het toverwoord is voor een snel netwerk.

 
 

Gratis Wifispots

Gratis wifi op meer dan 2 miljoen plekken in Nederland.