Met z’n allen tegelijk lekker bezig

Op ons krachtige GigaNet

We runnen ons bedrijf steeds vaker vanuit huis en zijn dan steeds vaker met z’n allen tegelijk online. Videobellen met een klant. Administratie bijwerken in de cloud. Een presentatie downloaden. Terwijl in de kamer naast je wordt gegamed, gestreamd of gevlogd.

Snelheidsverhoging | Ziggo Zakelijk

Automatische upgrade naar nieuwe internetsnelheid

We maken meer gebruik van internet dan ooit. Soms zelfs met meerder apparaten tegelijk. Dat vraagt om het allerbeste internet, zeker voor ondernemers. Daarom verhoogt Ziggo de internetsnelheid voor haar klanten.

Wij regelen het voor je. Uiterlijk eind mei krijgen alle modems automatisch een upgrade met de nieuwe internetsnelheid. In Mijn Ziggo zie je nu al je nieuwe snelheid.

Oude snelheid

Nieuwe snelheid

Connect ZZP Instap

25 Mbit/s down
5 Mbit/s up

50 Mbit/s down
20 Mbit/s up

Zakelijk Internet Start

60 Mbit/s down
10 Mbit/s up

100 Mbit/s down
30 Mbit/s up

Connect ZZP Pro 200

200 Mbit/s down
40 Mbit/s up

500 Mbit/s down
40 Mbit/s up

Zakelijk Internet Complete

300 Mbit/s down
40 Mbit/s up

500 Mbit/s down
40 Mbit/s up

Zakelijk Internet Plus

400 Mbit/s down
40 Mbit/s up

700 Mbit/s down
50 Mbit/s up

Zakelijk Internet Max

600 Mbit/s down
50 Mbit/s up

700 Mbit/s down
50 Mbit/s up

 

 

 

 

 

 

 

Overal in huis perfecte wifi met SmartWifi

Wil je naast sneller internet ook overal perfecte wifi? Dat kan met SmartWifi van Ziggo. Onze Smart Wifiboosters bereiken je hele huis of kantoor en schakelen automatisch met je mee. Zo kun je overal perfect zakendoen.

Nog meer voordeel en plezier?

Profiteer van Vodafone en Ziggo samen

Geniet van Dubbele data en een gratis Extra TV-pakket naar keuze als je internet van Ziggo met Vodafone combineert. Nu extra voordelig met een exclusieve Vodafone aanbieding voor Ziggo klanten.

Volop extra voordelen bij Ziggo met Vodafone
Veelgestelde vragen

De snelheidsverhoging geldt voor klanten met een Ziggo internetpakket. Klanten met het Internet Giga-pakket zijn uitgezonderd, want dit pakket haalt al de hoogste snelheden op ons netwerk.

Op deze pagina vind je een tabel met de nieuwe snelheden in de meest gekozen pakketten. Staat jouw pakket er niet tussen? Check dan je internetsnelheid in de Mijn Ziggo omgeving bij product ‘Internet’.

Je hoeft zelf niks te doen. We passen iets in de techniek aan en herstarten je modem 's nachts om je de nieuwe snelheid te geven. Uiterlijk eind mei heb je die nieuwe snelheid.

Wil je meteen die snelheid? Dat kan! Haal dan de modemstekker uit het stopcontact en stop die er na 60 seconden weer in. Het modem pikt dan vanzelf de nieuwe snelheid op.

Uiterlijk eind mei zijn alle modems geüpgraded. Dat regelen we voor je. Je kunt de snelheid controleren op ziggo.nl/speedtest via een computer met internetkabel aangesloten op het modem. Indien meerdere apparaten tegelijk actief zijn op het internet meet je een lagere snelheid. Test in dat geval op een rustiger moment.

De verhoging van de internetsnelheid gebeurt automatisch. Voor de snelheidsverhoging betaal je niet meer. Je behoudt je huidige internetpakket met verhoogde snelheden.