Het complete sportpakket

Kies voor FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. Zo combineer je het beste van ons nationale voetbal met (inter)nationale topsport!

 • Kijk sport binnen een uur
 • Maandelijks opzegbaar

Alles voor de echte supporter

9 zenders vol topsport, live en on demand. Met Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie volg je alles. Van de spannendste voetbalwedstrijden en Formule 1 tot NBA, hockey, tennis en golf. Thuis op de bank, onderweg of in de koffiepauze met je collega's, je bent 24/7 supporter.

Bekijk het eens van de andere kant

Schakel non-stop tussen 4 extra livekanalen

De trouwste Max-fans en Hamilton-adepten kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Met dit übersportpakket zie je alles. Van de hektiek in de pitlane tot de voorbijvliegende steentjes van de cockpitcam. Jij voert live tijdens de race zelf de regie met 4 extra livezenders.

 
 

Bekijk het eens van de andere kant

Schakel non-stop tussen 4 extra livekanalen

De trouwste fans van Max en Hamilton kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Met dit übersportpakket zie je alles. Van de hectiek in de pitlane tot de voorbijvliegende steentjes van de cockpitcam. Jij voert tijdens de race zelf de regie met 4 extra livezenders.

 
 
Europees topvoetbal

Europees topvoetbal en Eredivisie

Kijk iedere speelronde live naar alle Eredivisiewedstrijden, Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen. 

Formule 1

24/7 racing inclusief Formule 1

Geniet naast de Formule 1-trainingen, kwalificaties en races live van de Pitlane, On Board, Highlights, Lap times en driver tracker. Daarnaast volg je rechtstreeks de IndyCar, NASCAR, DTM en meer.

Kijk o.a. golf

Golf, tennis, NBA, hockey en meer

Golf pro's vechten om je aandacht met toptennissers, NBA Basketballers en de Nederlandse hockeytoppers. Maar ook voor atletiekfans en rugbyfans is er genoeg te zien. 

Kijk on demand

9 kanalen voor thuis en onderweg

Met het sportpakket heb je thuis en onderweg 24 uur per dag onbeperkt toegang tot alle 9 premium sportkanalen. Je ontvangt in NL en de EU het sportpakket op je smartphone, tablet, laptop en Mac.

Dubbel zoveel topsport

Met de combinatie van Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie krijg je 9 kanalen vol favoriete wedstrijden. Heb je al digitale tv van Ziggo en bestel je meteen? Dan trap je al binnen een uur af. Toch iets anders? Dan zeg je het na een maand weer op.

Ziggo Sport Totaal

Kijk de klok rond met live voetbalwedstrijden uit de Champions League. Volg alle Formule 1-trainingen en kwalificaties en de belangrijkste wedstrijden uit de golf- en tenniswereld.

 • 6 kanalen tjokvol topsport
 • Alle duels uit de Premier League, La Liga en Serie A
 • Champions League en bekerduels
 • Extra veel Formule 1 met exclusieve livefeeds
 • Toptennis, NBA, rugby, hockey en meer
 • Inclusief Ziggo Sport Totaal GO
 
 

FOX Sports Eredivisie

Volg alle voetbal van eigen bodem. Drie kanalen met exclusief topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi. En samenvattingen van de Europa League en Bundesliga.

 • 3 kanalen vol exclusief nationaal topvoetbal
 • Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en meer
 • Uitgebreide beschouwingen met deskundigen van Fox
 • Inclusief FOX Sports GO
 
 
Het complete sportpakket
9 kanalen tjokvol topsport

Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie, samen in een pakket. Met dit sportpakket ben je als echte sportfan in één keer compleet.

Inclusief:
Premier League, Eredivisie, La Liga en meer De hele (inter)nationale competitie, live
Formule 1, Tennis, NBA, Golf 24/7 topsport op je tv
Ziggo Sport Totaal GO en FOX Sports GO Kijk in NL en EU op elk apparaat
Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie
16,49

Liever iemand spreken?

Bel ons

Bel ons gerust

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 tot 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Of chat met ons

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur.