Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie

Het beste uit binnen- en buitenland

Kies voor ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal.

 Kijk sport binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Alles voor de echte supporter

9 zenders vol topsport, live en on demand. Met Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie volg je alles. Van de spannendste voetbalwedstrijden en Formule 1 tot tennis, hockey, NBA en golf. Thuis op de bank, onderweg of in de koffiepauze met je collega's, je bent 24/7 supporter.

Sportpakket

(Inter)nationaal topvoetbal

Kijk iedere speelronde live naar wedstrijden uit de Eredivisie, La Liga, Serie A, Premier League, Bundesliga, Champions League en de KNVB Beker inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen. 

Sportpakket

24/7 racing inclusief F1

Geniet naast de Formule 1-trainingen, kwalificaties en races live van de Pitlane, On Board, Highlights, Lap times en driver tracker. Daarnaast volg je rechtstreeks de IndyCar, NASCAR, DTM en meer.

Sportpakket

Golf, tennis, NBA en meer

Golf pro's vechten om je aandacht met toptennissers, NBA basketballers en de Nederlandse hockeytoppers. Maar ook voor atletiekfans en rugbyfans is er genoeg te zien. 

Sportpakket

Kijk thuis en onderweg

Met het sportpakket heb je thuis en onderweg 24 uur per dag onbeperkt toegang tot alle 9 premium sportkanalen. Je ontvangt in NL en de EU het sportpakket op je smartphone, tablet, laptop en Mac.

Sportpakket

Bekijk het eens van de andere kant

Schakel non-stop tussen 4 extra livekanalen

De trouwste fans van Max en Hamilton kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Met dit übersportpakket zie je alles. Van de hectiek in de pitlane tot de voorbijvliegende steentjes van de cockpitcam. Jij voert tijdens de race zelf de regie met 4 extra livezenders.

Dubbel zoveel topsport

Met de combinatie van Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie krijg je 9 kanalen vol favoriete wedstrijden. Heb je al digitale tv van Ziggo en bestel je meteen? Dan trap je al binnen een uur af. Toch iets anders? Dan zeg je het na een maand weer op.

Sportpakket

Ziggo Sport Totaal

Kijk de klok rond met de beste live voetbalwedstrijden uit Europa. Volg alle Formule 1-trainingen en kwalificaties en de belangrijkste wedstrijden uit de golf- en tenniswereld.

 6 kanalen tjokvol topsport

 Alle duels uit de Premier League, La Liga en Serie A

 Champions League en bekerduels

 Extra veel Formule 1 met exclusieve livefeeds

 Toptennis, NBA, rugby, hockey en meer

 Inclusief Ziggo Sport Totaal GO

ESPN Eredivisie

ESPN Eredivisie

Volg alle voetbal van eigen bodem. Drie kanalen met exclusief topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi. En samenvattingen van de Europa League en Bundesliga.

 3 kanalen vol exclusief nationaal topvoetbal

 Live de beste Nederlandse competities

 Sportnieuws op ESPN Vandaag

 Inclusief ESPN WATCH

Het complete sportpakket

9 kanalen tjokvol topsport

Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie, samen in een pakket. Met dit sportpakket ben je als echte sportfan in één keer compleet.

  • Premier League, Eredivisie, La Liga en meer
    Alle (inter)nationale topcompetities live

  • Formule 1, Hockey, Tennis, NBA, Golf
    24/7 topsport op je tv

  • Ziggo Sport Totaal GO en ESPN Watch
    Kijk in NL en EU op elk apparaat

Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie

€ 16,49
per maand