Movies & Series XL

Het meest complete tv-pakket van Ziggo

  • Nu de eerste maand gratis, daarna 9,88 p.m.
  • Kijk binnen één uur
  • Maandelijks opzegbaar

Met Movies & Series XL kies je uit honderden films en series en meer dan 40 extra tv-kanalen. Een keuze die ze ook thuis erg zullen waarderen. Bovendien kijk je alles gemakkelijk via je tv, smartphone, tablet of laptop met Ziggo GO.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Een enorme collectie films & series

Ga ervoor zitten en kijk naar topseries als Billions, Vikings en The Handmaid’s Tale. Of kijk een van de kaskrakers of klassiekers. Wat je voorkeur ook is, in de collectie van Movies & Series XL is altijd wat te vinden.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Exclusieve HBO films & series

Met HBO zie je alleen het allerbeste. Van het baanbrekende Chernobyl en Game of Thrones tot absolute klassiekers als Band of Brothers en The Wire. Met Movies & Series XL bekijk je het allemaal. Op je tv en via Ziggo GO.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Meer dan 40 extra tv-zenders

Met 40 extra zenders raak je nooit uitgekeken. Kijk naar internationale zenders als CNBC en Discovery Science of geniet van Nederlandse themazenders als NPO 1 Extra of RTL Crime. Werkinspiratie of vermaak, je krijgt het allemaal in één pakket.

Movies & Series XL

Hoe bestel ik Movies & Series XL?

Met een paar simpele stappen is het zo geregeld

Movies & Series XL

Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je 
Mijn Ziggo account.

Movies & Series XL

Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de 
bevestiging per e-mail.

Movies & Series XL

Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, 
tablet of smartphone.

Kijk overal met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv en kijk waar en wanneer je maar wilt. In de trein, thuis of op kantoor volg je de nieuwste series en films met de Ziggo GO app.

Handig om te weten

De eerste maand van het extra tv-pakket Movies & Series XL is gratis. Daarna betaal je 9,88 per maand.

Movies & Series XL is maandelijks opzegbaar

Bekijk hier een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn al een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox Next en XL.

In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Doe de check.

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

Movies & Series XL