Movies & Series XL bij Ziggo Zakelijk

Het meest complete tv-pakket van Ziggo

  • 9,88 per maand
  • Kijk binnen één uur
  • Maandelijks opzegbaar

Met Movies & Series XL kies je uit honderden films en series en meer dan 40 extra tv-kanalen. Een keuze die ze ook thuis erg zullen waarderen. Bovendien kijk je alles gemakkelijk via je tv, smartphone, tablet of laptop met Ziggo GO.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Compleet vernieuwd aanbod

Het aanbod is compleet vernieuwd. Zo heb je volop nieuwe keuze, met extra topfilms en -series. Kijk naar topseries als Californication en City on a Hill. Of kijk naar één van de vele kaskrakers. Wat je voorkeur ook is, in de collectie van Movies & Series XL is altijd wat te vinden.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Meer dan 40 extra tv-zenders

Met 40 extra zenders raak je nooit uitgekeken. Kijk naar internationale zenders als CNBC en Discovery Science of geniet van Nederlandse themazenders als NPO 1 Extra of RTL Crime. Werkinspiratie of vermaak, je krijgt het allemaal in één pakket.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Kijk op elk scherm

Met de Ziggo GO app maak je van elk scherm je tv en kijk je waar en wanneer je maar wilt. In de trein, thuis of op kantoor. Je volgt de beste series en films van Movies & Series XL altijd eenvoudig met de app op je laptop, smartphone of tablet.

Hoe bestel ik Movies & Series XL?

Met een paar simpele stappen is het zo geregeld

Onbeperkt tv met Movies & Series XL | Ziggo Zakelijk

Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je 
Mijn Ziggo account.

Onbeperkt tv met Movies & Series XL | Ziggo Zakelijk

Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de 
bevestiging per e-mail.

Onbeperkt tv met Movies & Series XL | Ziggo Zakelijk

Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, 
tablet of smartphone.

Kijk overal met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv en kijk waar en wanneer je maar wilt. In de trein, thuis of op kantoor volg je de nieuwste series en films met de Ziggo GO app.

Handig om te weten

Je krijgt nu tijdelijk 50% korting op de eerste 4 maanden Movies & Series XL. De eerste vier maanden betaal je 4,94 per maand, daarna betaal je 9,88 per maand.

Movies & Series XL is maandelijks opzegbaar

Bekijk hier een compleet overzicht van alle films en series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. 

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox Next en XL.

In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Doe de check.

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

Onbeperkt tv met Movies & Series XL | Ziggo Zakelijk