Movies & Series XL

Nu de eerste maand GRATIS
Daarna 9,88 p.m.

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Movies & Series XL

Klokje rond films kijken

Met Movies & Series XL kies je uit duizenden films en series en meer dan 50 tv-kanalen. Een keuze die ze ook thuis erg zullen waarderen. Bovendien kijk je gemakkelijk terug via je tv, tablet of laptop met Ziggo GO.

Movies & Series XL

Duizenden films & series

De nieuwste series bingewatchen of inspiratie opdoen terwijl je naar die nieuwe documentaire kijkt. Of zet TV 538 aan op de achtergrond tijdens het werken. Met zoveel keuze is er altijd iets te zien of te luisteren. Kaskrakers en klassiekers, bekroond of fonkelnieuw: je kijkt ze onbeperkt.

Movies & Series XL

Exclusieve series en films van HBO

Het beste van HBO kijk je alleen met Movies & Series XL van Ziggo. Game of Thrones, Westworld, The Sopranos, Boardwalk Empire, Band of Brothers, True Detective of Girls. Je kijkt ze op je tv, tablet, smartphone of laptop.

Movies & Series XL

Meer dan 50 extra tv-kanalen

Je raakt nooit uitgekeken met internationaal bekende zenders als Discovery Science, CNBC en MTV Live HD. Maar ook Nederlandse themazenders zoals NPO 1 Extra of RTL Telekids. Werkinspiratie of vermaak voor thuis, je krijgt het allemaal in één pakket.

Kijk de hitserie Chernobyl met Movies & Series XL

HBO-serie over de kernramp in Tsjernobyl is dé hit van het moment

HBO-serie over de kernramp in Tsjernobyl is dé hit van het moment. Om 01:23 uur in de ochtend van 26 april 1986 leidt een oefening in de kerncentrale van Tsjernobyl tot een gigantische ontploffing. In de nieuwe serie Chernobyl zetten brandweermannen en vrijwilligers alles op alles om een nieuwe nucleaire ontploffing te voorkomen. Met een IMDB-score van 9.6 is Chernobyl dé hitserie het moment. Nu te zien bij Movies & Series XL.

Movies & Series XL

Online tv met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv en kijk waar en wanneer je maar wilt. In de trein, thuis of op kantoor volg je de nieuwste series en films met de Ziggo GO app.

Movies & Series XL