svg.support.message
svg.support.message
svg.support.message

De engineer

Onze monteur komt alles aansluiten. Van de zolder naar de kelder, tot in de uithoeken van je kantoor. Deze expert zorgt voor perfecte wifi. Beloofd.

svg.support.message

Wifiscan van je kantoor

Heb je zaken om rekening mee te houden? Dikke muren of stoorzenders; de monteur scant je kantoor en overlegt met je over de krachtigste wifi-oplossing.

svg.support.message

Wifi op maat

Het nieuwste modem en een slim geplaatste wifibooster of access point. De monteur stelt het modem perfect op je situatie af. Een superkrachtig signaal dat voor je werkt.

 
 

De Power Promise: overal perfecte wifi

Of je nu in een megakantoor op de Zuidas zit of zaken doet vanuit huis in Groningen. Wij zorgen voor perfecte wifi. Overal. Gegarandeerd. Dat is de Ziggo Power Promise.

Multi Wifi: de overtreffende trap

Hét professionele wifi-netwerk voor kantoor, terras of festival

Multi Wifi is draadloos internet op steroïden. Met speciale access points aan het plafond is je wifi-netwerk in één klap een professioneel bedrijfsnetwerk.

Een veilig gastnetwerk voor bezoekers, een apart netwerk voor collega's. Geen duur LAN-netwerk, maar overal snel, veilig en flexibel werken. Van de printer op de derde verdieping tot de server in de kelder. Dat is Multi Wifi.

Power Promise: overal in huis en op de zaak perfecte wifi

Perfecte wifi. Ook als je al klant bent

Je bent al klant en je wifi kan sneller? Onze Power Promise geldt natuurlijk ook voor jou. Of je nu thuis werkt of een bedrijfspand hebt met meerdere verdiepingen. Samen gaan we aan de slag, net zo lang tot je wifi perfect is. Check wat je al kunt verbeteren aan je wifi. Is dat niet genoeg? Onze wifi-experts adviseren je graag.

Met dank aan alle tevreden klanten

Zakelijk Internet, Tweakers Award, Netflix Award

Medewerker spreken?

Bel ons

0800 - 0640 (gratis)

Of je belt ons

Iedere dag van 8.00 tot 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Of we bellen jou

Laat je telefoonnummer achter,
dan bellen we je direct.

Liever bellen?

Laat je telefoonnummer achter,
dan bellen we je direct.

Bel me nu
 
 

Of we komen langs

Wil je ons iets laten zien? Nodig ons uit en krijg ter plekke advies. Vul je gegevens in en we bellen binnen 2 werkdagen voor een afspraak.