Ziggo Webhosting

Met Ziggo Webhosting host je een eigen website en mailboxen op een uiterst stabiele omgeving van Ziggo. Ziggo Webhosting is niet meer leverbaar, maar nog wel te gebruiken als je een lopend contract hebt.

Specificaties van Ziggo Webhosting

  Webhosting Basis Webhosting Plus Webhosting Pro
Domeinnaam 1 1 1
Subdomeinen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Web- en e-mailruimte 1 Gb 5 Gb 10 Gb
Dataverkeer per maand 10 Gb 50 Gb 150 Gb
E-mailboxen (POP3) 10 15 20
Database Nee 1x MySQL 3x MySQL

Ondersteuning

  • Windows- of Linux-omgeving
  • PHP- en CGI-scripts (indien gekozen voor een Linux-omgeving)
  • ASP en ASP.net (indien gekozen voor een Windows-omgeving)
  • toegang via FTP

Veelgestelde vragen

Via onze zakelijke klantenservice (0800 - 0620) vraag je een extra domein aan.

Via de online portal vraag je makkelijk zelf extra e-mailboxen aan, zolang het maximum binnen je pakket niet is bereikt.  

De huidige e-mailboxen van bestaande klanten blijven bestaan. Zijn dat er meer dan in de abonnementsvorm staat? Dan kun je geen uitbreidingen meer doen. Je kunt pas weer bijbestellen nadat het gebruikte aantal e-mailboxen onder het maximale aantal is gedaald.

Ja, je kunt meerdere subdomeinen aanvragen. We hanteren een ‘fair use policy’ en nemen contact met je op als het gebruik wordt overschreden.

Bij de migratie worden de data 1-op-1 gemigreerd. Zo ondervind je geen hinder of outage. We geven je de nieuwe inloggegevens die je weer aan een partner/leverancier kunt geven. We brengen je graag in contact met gecertificeerde partners voor de inrichting en onderhoud.

We beheren geen data van klanten. Die worden alleen op servers op ons netwerk gehost. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer. We brengen je graag in contact met gecertificeerde partners voor de inrichting en onderhoud.