Wifiboosters

Een krachtig wifisignaal verliest sterkte door betonnen muren, isolatie en elektronische apparatuur. Valt je wifi op sommige plekken weg? Versterk het wifi-signaal en vergroot het bereik.

 Sneller draadloos internet, thuis of op kantoor

 Groter bereik, minder storingen

 Simpel via het stopcontact of met een internetkabel

Hoe werkt het?

Je sluit een Wifibooster aan met een internetkabel of via een stopcontact. Hoe dat werkt? We hebben het voor je in beeld gebracht.

Wifibooster via stopcontact of kabel

Een Wifibooster sluit je aan via een stopcontact of met een internetkabel. Wat is het verschil? 

Wifiboosters

smart Wifiboosters via een mesh-netwerk

Met de set van 3 smart Wifiboosters verdeel je een wifi-verbinding eenvoudig door je hele huis of kantoor. Met een dekking tot wel 370 m² heb je overal in huis of op de zaak optimaal bereik. En je bepaalt zelf waar je de smart Wifiboosters plaatst zodat je overal op volle snelheid van perfecte wifi kan genieten. 

 • Drie verschillende wifipunten, één sterk netwerk (mesh)
 • Voorzien van smart wifi functie
 • Eenvoudige installatie; volg de instructies in de app
 • Werkt direct na aansluiting
 • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers

Supersimpel via het stopcontact

Een Wifibooster kun je ook aansluiten via het stopcontact. Je maakt dan verbinding tussen het modem en het nieuwe wifi-punt, via het stroomnetwerk van je kantoor of huis. De verbinding is iets minder snel dan wanneer je een directe internetkabel gebruikt, maar het is wel de meest eenvoudige oplossing. Het enige wat je hier namelijk voor nodig hebt, is een stopcontact op de plek waar je betere wifi wilt hebben. Daar sluit je het extra wifi-punt op aan.

 • Geïntegreerd stopcontact op beide powerline adapters
 • Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten
 • Werkt direct na aansluiting
 • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers
Wifiboosters
Wifiboosters

Direct via de internetkabel

Met een internetkabel maak je direct verbinding met je modem. Doordat deze verbinding direct is, is dit de beste oplossing voor het verbeteren van je wifi. Je trekt hiervoor een internetkabel door naar het punt waar de wifi nu nog niet goed genoeg is en sluit daar het extra wifi-punt op aan.

 • Met 4 aansluitpunten om extra apparatuur (zoals computers) via een internetkabel aan te sluiten
 • 3x3 voor 2,4GHz (3 wifi-stromen, voor een robuustere verbinding)
 • 3x3 voor 5GHz (3 wifi-stromen, voor een robuustere verbinding)
 • Werkt direct na aansluiting
 • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers

Ja, ik wil een Wifibooster

smart Wifiboosters

Slechts € 99,95 in plaats van € 149,95

Wil je onze allerbeste wifi oplossing met smart wifi functie? Met deze set van 3 smart Wifiboosters verdeel je de wifi eenvoudig door je huis. 

divider

smart Wifiboosters

99,95
eenmalige kosten

divider
Wifibooster via stopcontact

Altijd 30 dagen op proef!

Wil je geen internetkabel gebruiken? Installeer dan eenvoudig een Wifibooster via het stroomnetwerk. Je wifi is wel minder snel dan met een internetkabel.

divider

Wifibooster via het stopcontact

1,65
per maand

divider
Wifibooster via internetkabel

Altijd 30 dagen op proef!

Heb je al een internetkabel in huis, of kun je deze aanleggen? Gebruik deze dan om je Wifibooster mee te verbinden. Het is de beste oplossing voor snelle en stabiele wifi

divider

Wifibooster via internetkabel

0,83
per maand

divider

Meest gestelde vragen over de Wifibooster

De snelheid die een Wifibooster uitzendt is gelijk aan de snelheid van je abonnement. En ook voor de Wifibooster geldt: hoe verder je van het wifi-punt af bent, hoe minder snel de verbinding wordt.

Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf. 

Nee, een wifi-range extender (repeater) levert wifi van mindere kwaliteit dan een Wifibooster. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer door. Daardoor halveert de range extender de wifi-snelheid. Plaats je de range extender op een plek waar het signaal niet goed is, dan neemt de snelheid nog meer af. Daarom raden we het gebruik ervan af.

 • Wifi via 2,4 Ghz en 5 Ghz frequentie (dual band concurrent)
 • Wifi-standaard 802.11g/n/ac