Ziggo Wifiboosters

Sneller draadloos internet, thuis of op kantoor

Een krachtig wifisignaal verliest sterkte door betonnen muren, isolatie en elektronische apparatuur. Valt je wifi op sommige plekken weg? Versterk het wifi-signaal en vergroot het bereik met onze beste wifi oplossing: de smart Wifiboosters.

smart Wifibooster per maand

Smart Wifiboosters

Onze allerbeste wifi oplossing met SmartWifi functie huren? Voor slechts 2,- per maand krijg je 3 smart Wifiboosters en verdeel je je wifi eenvoudig door je hele huis of kantoor.

  • 3 verschillende wifipunten
  • Voorzien van SmartWifi functie
  • Eenvoudige installatie
smart Wifibooster kopen

Smart Wifiboosters

Liever de smart Wifiboosters direct kopen? Voor 80,- krijg je een set van 3 smart Wifiboosters en profiteer je van meerdere wifi punten op één sterk netwerk.

  • 3 verschillende wifipunten
  • Voorzien van SmartWifi functie
  • Eenvoudige installatie

Smart Wifiboosters via een mesh-netwerk

Verdeel je wifi-verbinding eenvoudig door je hele huis of kantoor met een set van 3 smart Wifiboosters. Met een dekking tot wel 370 m² heb je overal een optimaal bereik. En je bepaalt zelf waar je de smart Wifiboosters plaatst zodat je overal op volle snelheid van perfecte wifi kan genieten. 

  • 3 verschillende wifipunten, één sterk netwerk
  • Voorzien van SmartWifi functie
  • Eenvoudige installatie, werkt direct na aansluiting
Smart Wifiboosters

Veelgestelde vragen over Wifiboosters

Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf.
 

Nee, een wifi-range extender (repeater) levert wifi van mindere kwaliteit dan een Wifibooster. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer door. Daardoor halveert de range extender de wifi-snelheid. Plaats je de range extender op een plek waar het signaal niet goed is, dan neemt de snelheid nog meer af. Daarom raden we het gebruik ervan af.

Je wifi-modem vormt de basis van je internet en is met een coaxkabel aangesloten op de hoofdaansluiting. De eerste Wifibooster sluit je aan op je wifi-modem. De tweede en derde smart Wifibooster kan draadloos worden aangesloten zonder kabels te trekken.

De snelheid die een Wifibooster uitzendt is gelijk aan de snelheid van je abonnement. En ook voor de Wifibooster geldt: hoe verder je van het wifi-punt af bent, hoe minder snel de verbinding wordt.