Samen werken aan de beste zorg

Ziggo snapt de behoefte in de zorg. Daarom leveren wij krachtige, betrouwbare ICT-oplossingen, speciaal gericht op de zorg. Inclusief innovatieve telefonieoplossingen en tv-pakketten met ruime zenderkeuze.

Kleindochter op internet

Ida, moeder van Ineke, oma van Fleur:
“Mijn dochter heeft me een tablet gegeven. In het begin vond ik het wel een eng ding, maar samen zijn we gaan oefenen en het is eigenlijk heel makkelijk. Via de mail onderhoud ik nu contact met vrienden en familie. Ik zit zelfs op Facebook! Mijn kleindochter Fleur kan niet zonder haar tablet. Gelukkig heb ik een goede wifi-verbinding en kan ze hier ook lekker op internet. Daardoor komt ze vaker langs. Ik teken graag en ik wil me binnenkort aan olieverf wagen. Op internet vind je daar allerlei leerzame filmpjes over. Er gaat echt een wereld voor me open.”


ICT-oplossingen voor de zorg

De zorg in Nederland verandert.

Ouderen en mensen met een beperking of psychische stoornis willen zo lang mogelijk zelfstandig functioneren. Dus wanneer je voor korte of langere tijd thuis of binnen een instelling zorg ontvangt, wil je gewoon zoals je gewend was tv-kijken, Facebooken, internetten of beeldbellen. Hoe zorg je er nu voor dat dit allemaal goed geregeld is? Ziggo snapt de behoefte in de zorg. Daarom leveren wij krachtige, betrouwbare ICT-oplossingen, speciaal gericht op de zorg. Inclusief innovatieve telefonieoplossingen en tv-pakketten met ruime zenderkeuze. 

Ziggo. Samen werken aan goede zorg. 

Geen gesleep met dossiers

Shirley, verpleegkundige thuiszorg:
“Administratie is in mijn werk een noodzakelijk kwaad, maar het contact met cliënten maakt veel goed. Het papierwerk is trouwens beter te doen nu we een tablet hebben. Ik hoef niet meer met dossiers te slepen. Ben ik bij een bewoner of cliënt, dan kan ik via hun wifi-verbinding op het netwerk en heb ik alle informatie direct paraat. Heeft iemand vragen, dan kan ik dat zo opzoeken op internet. Dat werkt heel efficiënt. Zo houd je tijd over voor een gesprek. Leuk voor mij en fijn voor mijn cliënt.”

Ouderwets gezellig voetbal kijken

Jan, broer van Jolanda: “Sinds mijn ouders zijn overleden, zijn de gesprekken met mijn zus alleen maar belangrijker geworden. Ze heeft soms last van zware depressies en heeft dan tijdelijk professionele hulp nodig. Mijn broer woont dichtbij, maar ik moet zeker 200 kilometer rijden voor ik bij haar ben. Het geeft me een gerust gevoel dat ik erop kan rekenen dat zij de juiste hulp krijgt, zowel online als persoonlijk. We zijn allebei gek van voetbal, dus ik regel het vaak zo dat ik langskom op een dag dat er een leuke wedstrijd is. Zitten we samen ouderwets gezellig naar het Nederlands elftal te kijken.”

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.