Thuis in Contact Centers

Optimaal verbonden voor het beste klantcontact

Zodat u snel op de behoeften van uw klanten inspeelt, ontwikkelen wij slimme multichannel contact centers. Op aanvraag of op locatie. Zo bent u optimaal bereikbaar plus tevreden klanten. Door de integratie van bellen en een hoogwaardige internetverbinding heeft u met een Hosted Call Center niet alleen persoonlijk, maar ook kosten efficiënt klantcontact.

Persoonlijk en kosten efficiënt klantcontact

Uw klant wil iemand aan de lijn die hem of haar kent en de vraag meteen beantwoordt. Met een Hosted Call Center koppelt u al uw data-, internet- en telefonieverkeer aan uw CRM-systeem. Net als bij het virtual call center werken al uw locaties als één team. Dat is pas service.

Eén ingang voor alle klanten

Klanttevredenheid verbeteren staat op ieders to do list. Het Klant Contact Center (KCC) is dé oplossing. We hebben verbindingen met en de routering van telefoonverkeer achter de contactcenters ontwikkeld. Ook een uitgebreid management-rapportagetool ontbreekt niet. Zo heeft u inzicht in uw telefoonverkeer en optimaliseert uw dienstverlening. Geen tijd? Wij ontzorgen en nemen het KCC volledig over. Dan zijn wij het centrale aanspreekpunt en eindverantwoordelijk.

Eigen 0800 en 0900 Servicenummers

Wilt u voor uw klanten één herkenbaar telefoonnummer? Van hoge kwaliteit en waarmee u snel schakelt? Servicenummers zijn klantvriendelijke en laagdrempelige. Zo bent u als bedrijf altijd toegankelijk. 0800-nummers zijn gratis voor uw klant. Bij 0900-nummers bepaalt u zelf hoeveel uw klant betaalt. Wij hebben uw servicenummers in eigen beheer: kwaliteit en snel schakelen.

 

Ruud Honkoop

Sales Manager

Wij zorgen dat u:

  • Volledig inzicht heeft in de klantervaring
  • De efficiency verhoogt
  • De veranderingen en trends volgt
  • Klantgericht functioneert
  • Flexibel groeit en krimpt

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

Ziggo op Linkedin

Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.