FOX Sports

Alle wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en alle andere toppers uit de Eredivisie beleef je natuurlijk live bij FOX Sports. Naast alle topsport zie je dagelijks en wekelijks terugkerende sportprogramma's, zoals de Eretribune en Voetbalpraat.

 Kijk sport binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Fox Sports

FOX Sports Eredivisie

3 kanalen vol nationaal topvoetbal

Volg alle voetbal van eigen bodem. Drie kanalen met exclusief topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi. En samenvattingen van de Europa League en Bundesliga.

 3 kanalen vol exclusief nationaal topvoetbal

 Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en meer

 Uitgebreide beschouwingen met deskundigen van Fox

 Inclusief FOX Sports GO

divider

FOX Sports Eredivisie

€ 14,83
per maand

divider
Fox Sports

FOX Sports International

Exclusieve internationale topsport

Met FOX Sports International geniet je van internationaal topvoetbal uit onder andere de Bundesliga, de MLS, maar ook tennis, honkbal en meer.

 Fox Sports 4, 5 en 6
      Op kanaal 424, 425 en 426

 Het beste internationale voetbal én...
      Wimbledon, Major League Baseball, ijshockey,                 American football

 Inclusief FOX Sports GO

divider

FOX Sports International

€ 10,70
per maand

divider
Volg de Winterspelen met Ziggo GO

Kijk online op ieder device

Met de Ziggo GO of FOX Sports GO app

Overal in de EU live tv-kijken, opnemen en programma's terugzien. Dat doe je met Ziggo GO op je computer, of met de Ziggo GO app op je smartphone of tablet. Download de app via:

Met de inloggegevens van Ziggo kun je ook inloggen op de app van FOX Sports. Heb je je abonnement op FOX Sports niet via Ziggo? Gebruik dan de FOX Sports GO app.

FOX Sports kijken met een dagpas

Geen abonnement, wél die ene wedstrijd

Je hoeft geen abonnement op FOX Sports, maar wilt wel af en toe een wedstrijd kijken? Daar hebben we de dagpas voor! Met een FOX Sports Dagpas kijk je van 8.00 uur 's morgens tot de volgende ochtend 8.00 uur naar alle zenders van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Je bestelt ‘m al vanaf 6 dagen voor aanvang van de wedstrijd. Zo ben je er dus altijd live bij. Met een Dagpas van € 7,95 kijk je 24 uur lang naar alle duels uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga of de FA Cup.

Bestellen? Op elke ontvanger werkt het nét even anders, dus dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Fox Sports

TV in je café, mag dat?

De juiste licenties voor tv in het openbaar

Wanneer je klanten in een openbare ruimte televisie aanbiedt (je café, sportschool of wachtruimte) krijg je te maken met de Auteurswet. Je hebt daarvoor een licentie van Videma nodig. Dat geldt niet voor kanalen als Ziggo Sport die niet in openbare ruimtes getoond mogen worden. Wil je Fox Sports uitzenden in publieke gelegenheden, zoals cafés? Dan heb je naast je abonnement ook een officiële Fox Sports Zakelijk licentie nodig.