FOX Sports

Het beste uit de Eredivisie, Bundesliga en meer

 Kies voor FOX Sports Eredivisie of International
 Maandelijks opzegbaar

-

Welk pakket kies jij?

Volg live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League met FOX Sports Eredivisie. Of volg internationale topsport uit o.a. de Bundesliga, MLS en ATP- en WTA-tennis met FOX Sports International. 

FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen naar exclusief topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het TOTO KNVB-bekertoernooi. Je volgt het overal live met Ziggo GO en FOX Sports GO.

Met FOX Sports International kijk je op 3 kanalen live topvoetbal uit onder andere de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder geniet je van live toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities. Je kijkt zowel in Nederland, als in de EU.

Met Ziggo Sport Totaal & FOX Sports Eredivisie combineer je het beste nationale voetbal met de beste (inter)nationale sport. Geniet van Europees topvoetbal zoals de Champions League, La Liga, Premier League en Serie A. Maar ook de Formule 1, Tennis, Golf, NBA, Hockey en meer.

Tijdelijk FOX Sports 1 gratis

Omdat de stadions op dit moment niet volledig toegankelijk zijn door corona, kijk je tot het einde van dit jaar FOX Sports 1 gratis
(voor klanten met minimaal een TV Start of TV Standaard abonnement). FOX Sports 1 is te vinden op kanaal 421.

FOX Sports | Ziggo Zakelijk

FOX Sports Eredivisie

3 zenders vol topvoetbal uit Nederland

FOX Sports Eredivisie biedt je het allerbeste Nederlandse voetbal. Drie kanalen met exclusief nationaal topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en de KNVB Beker. 

 3 zenders

 Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker

 Elke zaterdagavond: De Eretribune

 Inclusief FOX Sports GO

divider

FOX Sports Eredivisie

€ 14,83
per maand

divider
FOX Sports | Ziggo Zakelijk

FOX Sports International

Exclusieve internationale topsport

FOX Sports International is de sportzender waarop je volop geniet van internationale topsporten. Heel veel topvoetbal, maar ook tennis, honkbal en meer.

 3 zenders

 Live internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga en MLS

 Meer dan voetbal: ATP- en WTA-tennis, MLB, NFL en NHL

 Inclusief FOX Sports GO

divider

FOX Sports International

€ 10,70
per maand

divider
sportpakket

Het complete sportpakket

Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie

Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie in één pakket. 9 zenders aan (inter)nationaal topsport inclusief de Eredivisie, La Liga, Formule 1 en meer. 

 9 zenders

 Live topvoetbal uit binnen- en buitenland

 Kijk F1, Tennis, Hockey, NBA, Golf en meer

 Inclusief Ziggo Sport GO en FOX Sports GO

divider

Het complete sportpakket

€ 16,49
per maand

divider
Volg de Winterspelen met Ziggo GO

Kijk online op ieder device

Met de Ziggo GO of FOX Sports GO app

Overal in de EU live tv-kijken, opnemen en programma's terugzien. Dat doe je met Ziggo GO op je computer, of met de Ziggo GO app op je smartphone of tablet. Download de app via:

Met de inloggegevens van Ziggo kun je ook inloggen op de app van FOX Sports. Heb je je abonnement op FOX Sports niet via Ziggo? Gebruik dan de FOX Sports GO app.

FOX Sports kijken met een dagpas

Geen abonnement, wél die ene wedstrijd

Je hoeft geen abonnement op FOX Sports, maar wilt wel af en toe een wedstrijd kijken? Daar hebben we de dagpas voor! Met een FOX Sports Dagpas kijk je van 8.00 uur 's morgens tot de volgende ochtend 8.00 uur naar alle zenders van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Je bestelt ‘m al vanaf 6 dagen voor aanvang van de wedstrijd. Zo ben je er dus altijd live bij. Met een Dagpas van € 7,95 kijk je 24 uur lang naar alle duels uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga of de FA Cup.

Bestellen? Op elke ontvanger werkt het nét even anders, dus dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

FOX Sports | Ziggo Zakelijk

TV in je café, mag dat?

De juiste licenties voor tv in het openbaar

Wanneer je klanten in een openbare ruimte televisie aanbiedt (je café, sportschool of wachtruimte) krijg je te maken met de Auteurswet. Je hebt daarvoor een licentie van Videma nodig. Dat geldt niet voor kanalen als Ziggo Sport die niet in openbare ruimtes getoond mogen worden. Wil je Fox Sports uitzenden in publieke gelegenheden, zoals cafés? Dan heb je naast je abonnement ook een officiële Fox Sports Zakelijk licentie nodig.