Overslaan en ga naar inhoud

Extra CI+ Module

Wil je graag een tweede of derde tv? Met een extra CI+ Module is een kastje naast je tv niet meer nodig. Zo kijk je tv op je werkkamer, en je zoon boven op zolder.

Hoe werkt zo'n insteekkaart

Om digitale zenders te ontvangen op je tv heb je een digitale ontvanger nodig. Dit is vaak het kastje naast je tv. Wil je een tweede of derde tv aansluiten? Dan is een CI+ Module een optie. Met een CI+ Module heb je geen extra mediabox meer nodig. 

De CI+ Module is een kleine insteekkaart waarin je een smartcard kwijt kunt. De smartcard krijg je in bruikleen samen met de CI+ Module. Je kijkt tv in HD-kwaliteit zonder losse mediabox én je zapt door je digitale zenders met de originele afstandsbediening van je tv.

Extra CI+ Module: kijken zonder tv-kastje | Ziggo Zakelijk

Digitaal of interactief?

Dit insteekkaartje vervangt de digitale ontvanger in de vorm van een kastje. Je tv heeft wel de juiste aansluiting nodig voor een CI+ Module. Check dit eerst voordat je een extra CI+ Module bestelt. Afhankelijk van waar je woont is het mogelijk om ook interactieve diensten zoals On Demand aan te sluiten met een CI+ Module.

Check je tv

Vul je gegevens in en check of je tv geschikt is om digitale zenders te ontvangen via een CI+ Module. Je ziet ook meteen of interactieve televisie via CI+ in jouw regio mogelijk is.

{{vm.tvBrandTitle}}

Samsung
SONY
Philips
LG
Akai
Bang & Olufsen
D-vision
Finlux
Grundig
Haier
Hisense
Hitachi
JVC
Loewe
Medion
Nikkei
OK
Panasonic
Salora
SB
Sharp
Telefunken
Toshiba
RCA
HKC
Silva-Schneider
Nokia
SPC
TCL

Extra CI+ Module

Sluit een extra tv aan zonder kastje

Liever geen kastje naast je 2e of 3e tv? En is je toestel geschikt voor een CI+ Module? Deze kaart steek je makkelijk in je televisie en je kijkt alle zenders in HD.

divider

Extra CI+ Module

€ 1,65
per maand

divider

Veelgestelde vragen over CI+

Onze interactieve diensten (opnemen, terugkijken en pauzeren) kun je ook ontvangen met een Mediabox of Mediabox XL. Als interactieve televisie via een CI+ Module niet mogelijk is in jouw regio dan is een extra mediabox een optie. Lees meer over extra digitale ontvangers.

De installatie is zo gepiept. In het stappenplan leggen we je uit hoe je de CI+ Module installeert.Heeft je CI+ Module last van storingen? In de meeste gevallen komt dit door verouderde software. Dit los je op door je module en tv opnieuw te installeren

Alleen CI+ Modules met een Ziggo logo of UPC logo zijn bruikbaar voor Ziggo Digitale Televisie. Bestel je een CI+ Module bij ons? We controleren welke CI+ Module het beste werkt in jouw regio. Dat kan een CI+ Module zijn van de volgende leveranciers: Quantis, @Smit, Neotion of SmarDTV.