Vergelijk telefonie

Eenpitter of eigenaar van een adviesbureau of vakantiepark? Met Zakelijk Bellen ben je goed bereikbaar voor klanten, of je nou kiest voor 1 of 2 vaste lijnen of voor een VoIP telefooncentrale.

De opties voor zakelijk bellen op een rij

Bel onbeperkt voor een vast laag bedrag per maand. Meer nodig? Kies voor Hosted VoiP met alle functionaliteiten van een fysieke telefooncentrale (PBX), zónder grote investering.

Zakelijk Vast Bellen

Bellen met 1 of 2 vaste lijnen

1 (2e lijn optioneel)
Goede service, tevreden klanten. Begint dat niet met goed bereikbaar zijn? Met een of twee vaste lijnen. Of met een complete telefooncentrale in de cloud, waarmee je dezelfde mogelijkheden hebt als met een fysieke telefooncentrale (PBX).

12,50 p.m.
Bel onbeperkt binnen Nederland voor een vast laag bedrag per maand.

Inclusief bellen binnen Nederland15 p.m.
Bel onbeperkt in de EU voor een vast laag bedrag per maand.

Hosted VoIP

Bellen met 2 - 50 lijnen

2 tot 50
Goede service, tevreden klanten. Begint dat niet met goed bereikbaar zijn? Met een of twee vaste lijnen. Of met een complete telefooncentrale in de cloud, waarmee je dezelfde mogelijkheden hebt als met een fysieke telefooncentrale (PBX).

Met Hosted VoIP heb je als ondernemer alle voordelen en functionaliteiten van een telefooncentrale, zónder de hoge kosten. VoIP (voice over IP) staat voor bellen via internet. Hosted VoIP is een complete, virtuele telefooncentrale voor een vast bedrag per maand.

Aantal werkplekken aanpassen, medewerkers aan een belgroep toevoegen, een keuzemenu instellen, een nummer doorschakelen? Je past alles eenvoudig aan door via je pc, tablet of mobiel in te loggen op de beheertool.

Een niet regiogebonden organisatie met vestigingen door het hele land, kiest voor een 085-nummer of een 088-nummerblok. Daarmee heb je waar ook in Nederland hetzelfde netnummer.

12,50
Koppel medewerkers aan een telefoonnummer. Bellen, gebeld worden, doorschakelen, onbeperkt bellen binnen Nederland en nog veel meer. Voor een vast bedrag per maand per werkplek.

10
Voor een ruimte met een vast toestel, zoals bijvoorbeeld in de lift, een vergaderruimte of het bedrijfsrestaurant.

5
Stel zelf een keuzemenu samen. Zo krijgen klanten snel de juiste persoon of afdeling aan de lijn.

1
Met een belgroep zijn meerdere medewerkers bereikbaar via hetzelfde nummer. Handig voor bijvoorbeeld de klantenservice. Om medewerkers toe te voegen aan een belgroep, hebben zij een medewerkersprofiel nodig.

1
Vergaderen met collega's diep in Maastricht of op verschillende locaties? Iedereen belt in op hetzelfde telefoonnummer en je vergadert telefonisch.