Overslaan en ga naar inhoud

Uit het assortiment van Ziggo Zakelijk

We zijn graag vernieuwend. Daardoor maken soms producten en diensten plaats voor iets nieuws en verdwijnen ze uit het assortiment. Je kunt ze dan niet meer bestellen. Als je onderneming zo'n product of dienst gebruikt kun je het meestal blijven gebruiken. Hier vind je een overzicht van producten en diensten waar we afscheid van hebben genomen, met de bijbehorende  informatie en specificaties.

Internet

De pagina selfservice.zakelijk.nl is niet meer bereikbaar, omdat we deze dienst niet meer ondersteunen. Bel ons, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

De pagina cloudbeheer.zakelijk.nl is niet meer bereikbaar, omdat we deze dienst niet meer ondersteunen. Bel ons, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

Deze dienst is verouderd en we kunnen de werking niet meer garanderen. Daarom gaan we hier in 2019 mee stoppen. We willen natuurlijk wel dat je je vaste IP-adressen houdt, en dus hebben we iets beters voor je: Zakelijk Internet Pro. Hiermee behoud je exact dezelfde IP-adressen en krijg je het snelste internet met ijzersterke service.

Overstappen naar Zakelijk Internet Pro is zo geregeld. Als vaste klant krijg je een speciaal aanbod. Neem hiervoor contact op met onze partner 2punt0 Networks. Zij zetten je abonnement om en installeren een nieuw modem. Mail naar fiberpower5ip@2punt0.nl of bel 030 - 272 99 10. Je huidige pakket blijft werken tot we je nieuwe pakket installeren. Zo zit je geen moment zonder internet.

Connect ZZP en Connect MKB heten voortaan Zakelijk Internet en Zakelijk Internet Pro. 

Heb je een Connect ZZP Pro of Connect MKB Pro abonnement? Deze pakketten en bijbehorende snelheid bieden we niet meer aan, maar kun je nog gewoon blijven gebruiken zolang je wil.

Met Office Basis, Plus en Internet Plus van Ziggo heeft je onderneming een betrouwbare breedbandaansluiting voor snel en gegarandeerd internet. Deze pakketten zijn sinds 2015 niet meer verkrijgbaar, maar uiteraard nog wel te gebruiken.

Telefonie

Telefonie Plus was een abonnement voor zakelijk bellen bij Ziggo. Het is niet meer mogelijk dit abonnement te bestellen, maar als je er al een abonnement op hebt, blijft het gewoon werken. 

Onbeperkt Bellen was een aanvullende dienst voor Office Basis. Zowel Onbeperkt Bellen als Office Basis worden niet meer geleverd, maar kunnen nog wel worden gebruikt als je dit abonnement nog hebt. 

ISDN2 en ISDN30 van Ziggo zijn betrouwbare, schaalbare telefonieoplossingen voor zakelijk Nederland. Via maximaal 30 digitale kanalen wordt je telefonie-, data-, beeld- en faxverkeer snel gerouteerd naar elke eindbestemming. Deze producten zijn niet meer verkrijgbaar, maar nog wel actief als je nog een lopend contract hebt.

Extra diensten

Met UPC PIN sluit je betaalterminals aan op je Ziggo internetverbinding. Ziggo stuurt het betalingsverkeer betrouwbaar en veilig naar transactieverwerkers zoals Equens en CCV. UPC PIN is niet meer verkrijgbaar, maar nog wel te gebruiken bij een lopend contract.

Met Ziggo Webhosting host je een eigen website en mailboxen op een uiterst stabiele omgeving van Ziggo. Ziggo Webhosting is niet meer leverbaar, maar nog wel te gebruiken als je een lopend contract hebt.

RTL stopt per 1 april 2018 met RTL Gemist en Vooruitkijken. Vanaf die dag zijn deze opties dus niet meer beschikbaar op de mediaboxen van Ziggo en in het menu van de interactieve CI+ module.