Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo Uitblinkservice

Tips en advies van vakmonteur Nik

In de Uitblinkservice helpt onze monteur Nik ondernemers om het beste uit onze zakelijke producten te halen. Van storingen verhelpen tot advies op maat: Nik is je man.

Nik Spierenburg is servicemonteur in hart en nieren. Hij gaat iedere dag op pad om ondernemers met internetproblemen uit de brand te helpen en gaat niet weg tot alles weer werkt. Bovendien is hij nooit te beroerd om meteen even te kijken of hij nog méér kan betekenen.

'Een beetje cliché misschien, maar een klant helpen en tevreden achterlaten vind ik het leukste aan mijn werk!'

Uitblinkservice: Tips en advies van monteur | Ziggo Zakelijk

Op bezoek bij restaurant/bar Beer&

Nik steekt zijn handen uit de mouwen bij restaurant Beer& in Groningen. Hoe belangrijk zijn internet, wifi en telefonie hier? Voor welke oplossingen heeft mede-eigenaar Sjoerd gekozen en wat levert het op?

Wil je net als Sjoerd een gescheiden wifi-netwerk voor klanten gasten en beter bereikbaar zijn via meerdere telefoonlijnen? Lees meer!

Tips van engineer Nik

Zo heb je altijd snel en betrouwbaar internet

1. Kies het juiste internetpakket

Als zzp’er heb je vaak genoeg aan Zakelijk Internet Start. Daarmee werk met 5 apparaten tegelijk online als je willt. Heb je uitbreidingsplannen met je bedrijf? Stap dan over naar Complete. Daarmee werk je met tot wel 50 apparaten tegelijk online. Bovendien gaat met Complete downloaden 5x zo snel! 

2. Professionele wifi? Ga voor Pro

Werk je veel in de cloud of heb je meerdere werknemers? Kies dan voor Zakelijk Internet Pro met Professionele Wifi. Daarmee ben je verzekerd van volledig draadloos internet. Tot het uiterste beveiligd, zodat al je gegevens goed beschermd zijn. Inclusief gegarandeerd snelle service en exclusieve aanvullende diensten zoals Office 365 en cloudbeveiliging.

3. Zo haal je het beste uit je wifi

Hoe dichter in de buurt van je modem, hoe sterker je wifi-signaal. Zet je modem daarom in een ruimte waar je vaak werkt. Zo vrij en zo hoog mogelijk en het liefst 30 cm van andere elektronische apparaten af. Wifi verliest namelijk kracht door betonnen muren, isolatie en elektronische apparatuur.Werk je op zolder of in een grote kantoorruimte? Sluit dan een Wifibooster aan voor een sterker signaal. Bovendien kunnen alle Ziggo Zakelijk klanten gebruikmaken van de Installatiegarantie. Als je twijfelt over je verbinding, komt de engineer even langs voor een check.

 

 

 

Omoda in Zaken

Jaarlijks een continu groeiende omzet - wat is het geheim van Omoda?

Nieuws en tips in je mailbox

Ontvang vanaf nu de nieuwste artikelen, tips en aanbiedingen in je mailbox.

Uitblinkservice: Tips en advies van monteur | Ziggo Zakelijk

Handige ondernemerstips

Binnenkort komt de Uitblinkersbundel uit, een interactief e-book met meer dan 60 ondernemerstips. Nieuwsgierig? Download vast de eerste drie hoofdstukken! 

 

 

 

Zakendoen met wifi - lees alles over veiligheid, werken in de cloud en meer