Uitblinkers in zaken

Het succesverhaal achter modefamilie Oger

In de moderetail hebben veel ketens het zwaar. Maar dat geldt niet voor familiebedrijf Oger. De luxe modezaken van oprichter Oger Lusink en zijn twee zoons, Martijn en Sander, floreren.

Ondernemers in stijl

Terwijl velen somberen over de ene na de andere winkelketen die omvalt, draait Oger met € 1,4 miljoen winst zijn beste jaar ooit. Hoe werd de Oger-familie een uitblinker in zaken?

Deel 4: Winst in retail? Het kan!

Terwijl velen somberen over de ene na de andere winkelketen die omvalt, draait Oger met € 1,4 miljoen winst zijn beste jaar ooit. In aflevering 4 van de documentaire Ondernemers in stijl zien we hoe de modefamilie Lusink er juist in deze tijd in slaagt om door te groeien.

Meer in deze serie

In Zaken, Serie 1: Corendon

Oger is alweer het tweede succesverhaal dat we in de reeks 'Uitblinkers in Zaken' volgen. Eerder liepen we mee met Atilay Uslu. De man die het schopte van een enkele pizzawinkel, tot een internationale reis- en hotelketen. Wat voor baas is Uslu? En hoe bevalt zakendoen met familieleden? Lees het in onderstaande artikelen.

Pitchen bij Uslu

Startende ondernemers in gesprek met Uslu. Zijn ze op de goede weg? Welke tips heeft de self-made en ervaren deskundige?

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden voor € 30 per maand óf een tablet cadeau.

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu