Uitblinkers in zaken

Het succesverhaal achter modefamilie Oger

In de moderetail hebben veel ketens het zwaar. Maar dat geldt niet voor familiebedrijf Oger. De luxe modezaken van oprichter Oger Lusink en zijn twee zoons, Martijn en Sander, floreren.

Ondernemers in stijl

Terwijl velen somberen over de ene na de andere winkelketen die omvalt, draait Oger met € 1,4 miljoen winst zijn beste jaar ooit. Hoe werd de Oger-familie een uitblinker in zaken?

Dé vraag: wie neem je aan?

Zie je personeel als kosten? Of kijk je naar wat zij jouw zaak kunnen opleveren? Modezaak Oger doet dat laatste. Het personeel verdient over het algemeen meer dan gemiddeld, maar dat levert de familie Lusink ook een hogere omzet op.

Meer in Oger in Zaken

Corendon in Zaken

Oger is alweer het tweede succesverhaal dat we in de reeks 'Uitblinkers in Zaken' volgen. Eerder liepen we mee met Atilay Uslu. De man die het schopte van een enkele pizzawinkel, tot een internationale reis- en hotelketen. Wat voor baas is Uslu? En hoe bevalt zakendoen met familieleden? Lees het in onderstaande artikelen.

Pitchen bij Corendon

Startende ondernemers in gesprek met Uslu. Zijn ze op de goede weg? Welke tips heeft de self-made en ervaren deskundige?

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 3 maanden gratis op proef.

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu