Grootzakelijke oplossingen voor internet, wifi en data

Passende netwerken met de juiste ondersteuning

Altijd, overal en op elk apparaat internet hebben. U bent er al aan gewend, wij regelen het. En snelle internetverbindingen met extra’s zodat uw website beschikbaar is, uw gegevens beveiligd zijn, en uw medewerkers overal kunnen werken op een besloten bedrijfsnetwerk. Naast al het andere bieden wij ook oplossingen voor pinnen en een professionele Service Desk die altijd voor u klaarstaat.

Internet Access

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is voor uw bedrijf van groot belang. Ons zakelijk internet is supersnel, veilig en betrouwbaar. Wij begrijpen dat iedere onderneming zijn eigen specifieke behoefte heeft. Bij ons kiest u daarom zelf uw snelheid en uw diensten en ook of u kiest voor een aansluiting via ons Hybrid Fiber Coax of glasvezel netwerk.

Public Wifi

De binnenstad met winkels en horeca aantrekkelijk houden vraagt om de toepasing van ‘Smart City’ en ‘Smart Shopping’ concepten. Een noodzakelijke eerste stap daarvoor is publieke wifi voor iedereen. Overal in de binnenstad online met links naar de lokale ondernemers en gemeente. 
Bekijk de ervaringen van de gemeente Roermond.

 

'Altijd en overal aan de slag met ons nieuwe draadloze internet'

Om efficiënter te kunnen werken, verhuisde BCT zijn 4 vestigingen onlangs naar 1 pand. Een voorwaarde voor de nieuwe locatie was een internetverbinding van hoge kwaliteit. Daarom koos BCT voor Multi Wifi XL van Ziggo.

WifiSpots

Gratis overal veilig online met onze WifiSpots op meer dan 2 miljoen plekken in Nederland. Onze WifiSpots hebben een internetsnelheid tot 25 Mbit/s en zijn vaak sneller dan mobiel internet met 3G of 4G. En hebben geen datalimiet. Met de sterkst beveiligde verbinding zijn vertrouwelijke gegevens en data net zo goed beveiligd als in uw besloten bedrijfsnetwerk. Ideaal voor medewerkers die op verschillende locaties moeten werken of die online moeten zijn bij consumenten. Ook handig voor buiten op straat. Dat is pas ontspannen ondernemen.

Meer interesse?

Pin Zeker

Steeds meer klanten betalen met pin. Veilige en snelle transacties regelt u zo. Met Pin Zeker pinnen klanten via een gecertificeerde verbinding. Snel en veilig. U verdient er geld én tevreden klanten mee. Voor een vast bedrag per maand.

Meer interesse?

VPN-diensten

VPN (Virtual Private Network) koppelt veilig en snel verschillende netwerken aan elkaar, waar u ook bent. Zo heeft u een betrouwbaar en besloten bedrijfsnetwerk. Dat is wel zo veilig. Met toegang tot ons snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL. Dat houdt soepele communicatie tussen uw locaties in met genoeg bandbreedte en een verbinding van hoge kwaliteit.

Het beheer is eenvoudig en we bewegen gewoon met u mee. We breiden uw netwerk snel en eenvoudig uit wanneer nodig. U kiest uit IP VPN en Ethernet VPN.

Meer interesse?

Lees meer

Ziggo Multi Wifi

Alle medewerkers en gasten verwachten in uw pand wifi van uitstekende kwaliteit waarop ze zonder problemen kunnen werken. Soms moet dat naadloos overlopen naar Public Wifi buiten. Dat kan met de Multi Wifi dienst van Ziggo. Hiermee haalt u de nieuwste generatie wifi in huis. Binnen en buiten, ook op plaatsen met heel veel mensen is iedereen tegelijk online. Nooit meer haperende wifi en u hoeft er niet meer naar om te kijken. Handig én een extra service die past bij deze tijd.

Indoor Wifi

Draadloos internet via wifi is de gewoonste zaak van de wereld. Niet alleen thuis maar ook op kantoor. Uw werknemers willen overal kunnen overleggen met toegang tot het bedrijfsnetwerk. Maar ook in een winkel of horecagelegenheid verwachten klanten gratis wifi. Voldoe aan die verwachting met Multi Wifi: draadloos internet voor horeca, retail, kantoren, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Ziggo Multi Wifi zorgt voor een veilige, stabiele verbinding met genoeg beschikbaarheid en bandbreedte.

Meer interesse?

Ja, ik ben geïnteresseerd in Indoor Wifi, neem contact met mij op

Outdoor Wifi

Uiteraard is het ook mogelijk Access Points buiten te plaatsen. Zo hebben uw gasten op het terras en uw medewerkers tussen bedrijfspanden in snelle wifi. Hiervoor hebben wij een speciale outdoorvariant. U kunt deze prima combineren met uw Access Points binnen.

Meer interesse?

Ja, ik ben geïnteresseerd in Outdoor Wifi, neem contact met mij op

Premium Service Desk

Als grootzakelijke klant heeft u, naast uw eigen accountmanager, ook uw eigen ingang bij onze Grootzakelijke Service Desk. Gespecialiseerde mensen staan u 24/7 te woord. Zo beantwoorden wij al uw vragen en verhelpen problemen zo snel mogelijk. Zonder wachtrijen. Dat betekent direct professioneel geholpen.

Meer interesse?

Meer informatie of een afspraak?

Contact

088 - 12 39 500

Bel mij terug

Bel mij nu
 
 

Volg ons op LinkedIn

Volg Ziggo Industry Solutions nu ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van inspirerende praktijkcases uit uw branche. Hier vindt u alle kennis en ervaring van het netwerk van Ziggo gebundeld op één pagina met aansprekende verhalen en voorbeelden.