Voordelig internet en tv voor studenten van DUWO

Thuis in studentenhuisvesting

Zorgeloos snel internet voor studenten

U biedt uw huurders een prettige en betaalbare woning. Studenten willen daar zorgeloos en voordelig internetten en tv-kijken. Wij regelen dat graag voor u en helpen uw huurders zodra nodig. Zo houdt u tijd over voor andere zaken.

Snel en betrouwbaar internet

Studeren zonder internet gaat niet. Voor studie, communicatie en vermaak willen studenten altijd beschikken over snel internet. Of uw huurder nu alleen op het netwerk zit, of met alle huisgenoten tegelijk. Wij bieden een snelle en stabiele verbinding, ook via glasvezel.

Iedereen overal online

Surfen overal in huis is vanzelfsprekend. Dat geldt zeker voor studenten. Dankzij onze wifi zijn uw huurders altijd en overal verbonden. Op hun kamer, in de gedeelde ruimten en tuin.

Wij gaan misbruik actief tegen

Jong en onbezonnen. Wij ervaren dat bewoners soms oneigenlijk gebruik maken van het netwerk. Door het laten draaien van grote servers of bovenmatig downloadgebruik. Dat gaat ten koste van de internetsnelheid van andere huurders. Daarom houden wij het internetgebruik in de gaten en gaan wij misbruik actief tegen.

Standaard TV en digitale TV op naam

Elke bewoner wil op de eigen kamer TV kijken. Bij internet leveren wij standaard analoge TV voor elke studentenkamer. Willen uw huurders meer zenders in digitale kwaliteit? Dan nemen ze zelf een abonnement op digitale TV.

 

 

Frenk Storm

Segment Manager

Voordelig internet en tv voor studenten van DUWO

DUWO biedt studenten een abonnement van Ziggo met snel internet en televisie tegen een voordelig studententarief. De servicedesk van Ziggo staat voor de studenten klaar als zij vragen hebben.

Debat: 'De student van de toekomst'

De student van de toekomst groeit op in het tijdperk van de digitale revolutie. Wat dit betekent voor zijn leer- en leefomgeving, stond centraal tijdens het debat ‘De student van de toekomst’.

'Enactus geeft studenten sociaal besef'

Als een van de partners van Enactus ondersteunt Ziggo sinds enkele jaren een internationaal netwerk van studenten die zich inzetten voor maatschappelijke projecten.

 • Skypen met familie in buitenland
 • Gemakkelijk colleges terugkijken
 • Alles in één keer geregeld
 • Oplossingen voor studentenhuisvesters
 •  
   

  Neem contact met ons op

  Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

  Ziggo op Linkedin

  Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.