Overal snel online

Internet en televisie voor alle studenten op een adres. In een keer geregeld. Zo werkt iedereen snel, draadloos en zorgeloos online.

 
 

Persoonlijk aanbod

Met het combipakket zijn studenten thuis altijd online. Wij nemen je verder alle zorg uit handen, je hebt geen omkijken naar installatie en beheer.

 
 

Toegewijde klantenservice

Een student met vragen of wensen? De speciaal ingerichte klantenservice beantwoord alle technische of adminstratieve vragen.

 
 

Een aanbeveling waard

Ziggo’s combipakket werkt als een onestop-shop voor (buitenlandse) studenten. Internet en televisie zijn inbegrepen bij de geleverde diensten in een kamer of woning. Het is dus niet nodig dat de student zelf achter abonnementen voor internet en televisie aangaat. En dat zorgt ervoor dat anderen je als huisvester weer eerder aanbevelen aan andere studenten en onderwijsinstellingen.

Dat internet een noodzaak is, hoef je de student niet te vertellen. Die weet zelf vaak nog beter hoe het in elkaar steekt. Het is lastig om deze slimme, veeleisende jonge mensen tevreden te stellen.

We nemen je deze zorgen uit handen door zelf met ze in gesprek te gaan. We leggen uit hoe het werkt en passen de diensten aan op verzoek van de studenten zelf. En daarbij regelen we de facturatie direct met hen. Uiteraard hou je daar de eindregie over, maar zo maak je zelf uit hoeveel tijd je aan de ICT besteedt.

Leren in een veilige omgeving

Een veilige omgeving

Kies voor diensten speciaal voor de student. We verhogen de snelheid als dat nodig is en gevaren als geïnfecteerde computers sluiten we waar mogelijk van het netwerk uit. Zo heb je een stabiele en veilige verbinding voor alle studenten in huis.

 
 
Draadloos internetten in het studentenhuis

Geen kabels

Menig studentenhuis kent het; teveel apparaten op een te krappe verbinding. Dus worden er allerlei kabels getrokken. Kies liever voor meer bandbreedte en sterke wifi. Zo studeert iedereen overal in huis probleemloos online. Snel én draadloos.

 
 

Vaste klantenservice

Met een speciaal voor de studenten ingerichte klantenservice bieden we directe technische- en administratieve ondersteuning. Zo houden wij ons bezig met de techniek, terwijl jij je bezig kunt houden met de rest.

 
 

Producten voor lekker snel internet

Studeren met Ziggo: overal draadloos online met Multi Wifi, uitbreidbare pakketten en een eigen klantenservice. Producten die aansluiten bij het studentenleven; snel en zorgeloos.

Multi Wifi in Studentenhuisvesting

Multi Wifi

Maak een einde aan die wirwar van draden met Multi Wifi. Met deze kastjes aan het plafond heb je overal in je studentenhuizen goede wifidekking. Iedereen altijd en overal online.

Alles over Multi Wifi

 
 
Studenten kiezen zelf hun pakket bij Ziggo

Uitbreidbare pakketten

Kies voor uitbreidbare interactieve diensten en bied nog meer keuze. De student beslist zelf over digitale tv, telefonie en sneller internet. En we factureren rechtstreeks.

Meer info? Bel (088) 123 9500

 
 
Premium Servicedesk Grootzakelijk

Premium Service Desk

Problemen met ICT? Onze Premium Service Desk is 24/7 bereikbaar. Je eigen contactpersoon zorgt ervoor dat een eventuele probleem snel wordt opgelost.

Meer info? Bel 0800 43 252

 
 

Onderhoud en service

De Grootzakelijke Klantenservice is bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.

Gaat er iets mis?
Bel 088 121 2500
Direct geholpen

Al klant? Vragen over de diensten die je afneemt? Neem dan contact met ons op.

Deze organisaties gingen je voor

Professionele, flexibele en passende oplossingen. We kunnen het wel zeggen, maar tevreden klanten zijn het beste voorbeeld.

Snel en betaalbaar internet bij DUWO

Sinds 2011 levert Ziggo internet en tv in de woningen van DUWO. Had de studentenhuisvester voorheen nog losse contracten met verschillende aanbieders, nu kunnen ze voor alle ondersteuning bij ons terecht. Waar er vroeger overal kabels door de panden liepen, regelen we het nu allemaal met krachtige wifi. En als er zich problemen voordoen kan de student terecht bij een speciaal voor DUWO ingerichte klantenservice.

Meer tevreden klanten

ssh&
DUWO
Idealis

"We hebben nu een eenduidig contract voor het grootste deel van onze huisvesting, wat veel efficiënter werkt. En we bieden onze huurders een uitstekende service: ze hebben snel en betrouwbaar internet en televisie voor een zeer voordelig tarief."

Gerrit Dijkstra, DUWO Delft

"Het internet is hier heel relaxt, ik heb eigenlijk geen problemen gehad. Prima snelheid en het zit bij de huur in."

Kevin Oost, student Informatica Leiden

Nieuws

Meer informatie of een gesprek met een adviseur?

Bel ons, of gebruik het adviesformulier. Dan bellen we snel terug.
Bespreek je wensen met een medewerker die weet wat er in je sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel Ziggo Grootzakelijk: 088 123 9500

Bel ons gerust

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we terug.

Of gebruik het adviesformulier

Laat je gegevens achter in het adviesformulier en ontvang vrijblijvend advies van een specialist.

 
 

Meer informatie?

Bel 088 714 5280 of vul het contactformulier in.

w