Het gaat lukken

Online lesgeven? Ervaar het plezier van veilig en stabiel wifi en internet in het klaslokaal. Zo is uw school altijd up-to-date. 

 

 

Snel internet voor modern onderwijs

Ga mee met de nieuwe generatie

Onderwijs vergroot kennis en verbindt ons. Dat schreeuwt om een verbinding met de online wereld. Want smartboards, tablets, smartphones en computers worden steeds belangrijker. Zowel binnen als buiten de klas en de collegezaal.

Altijd snel en stabiel internet

Juist in een onderwijsinstelling is het digitaal enorm druk. Studenten, leerlingen, leraren en staf werken allemaal op hetzelfde netwerk. Met onze diensten als basis zijn de digitale mogelijkheden eindeloos!

Overal op school wifi

Hoe heerlijk is het om overal draadloos te kunnen werken. In en buiten de klas of in openbare ruimten. Met onze wifi werkt en leert iedereen altijd en overal. Ideaal!

Internet op maat

Meer of minder bandbreedte nodig? Geen probleem! Wij bieden altijd genoeg. Zo is uw onderwijsinstelling klaar voor nu en morgen. Wij bewegen gewoon met u mee.

Eén aanspreekpunt

We hebben voor u een speciale Onderwijsdesk: één aanspreekpunt om u snel en goed te helpen. Dan concentreert u zich op onderwijs en ontwikkeling, en wij op de juiste diensten. Dat werkt lekker efficiënt, toch?

 

Frenk Storm

Sales Manager

Minder stress dankzij tablets in Juliana Kinderziekenhuis

Kinderarts Fréderique Hofstede kreeg uit handen van Laurens Timmer, accountmanager zorg van Ziggo, 6 tablets. Het Juliana Kinderziekenhuis gaat de tablets gebruiken om kinderen met spelletjes afleiding te bezorgen. Zo ervaren ze minder stress, wat de genezing ten goede komt.

Is uw school klaar voor de digitale toekomst?

Het Doorbraakproject Onderwijs en ICT ondersteunt schoolbesturen, directeuren en leraren om gepersonaliseerd onderwijs aan te bieden dat ondersteund wordt door ICT. 

Internet voor 220 Brabantse scholen

Samen met kennisplatform ISOMODE/SD-i-WB (Samen Deskundiger in West-Brabant) zorgen we dat 220 Brabantse scholen eigentijds, kwalitatief hoogstaand onderwijs geven.

Bekijk de case

 • Alles gaat naar online samenwerken
 • Oplossingen voor basisonderwijs
 • Teamoverleg doen we steeds meer online
 • Oplossingen voor voortgezet onderwijs
 •  
   

  Ziggo Multi Wifi

  Medewerkers en leerlingen overal en tegelijk veilig wifi

  Medewerkers en leerlingen lopen continu in en uit. Met Multi Wifi beweegt uw wifi-netwerk mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen. Zo kan iedereen altijd en overal online. Handig én een extra service die past bij deze tijd.

  Neem contact met ons op

  Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

  Ziggo op Linkedin

  Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.