Overal snel online

Huiswerk uploaden vanaf je tablet of teamoverleg via Skype: zowel binnen als rondom de school veilig, snel en betrouwbaar internet.

 
 

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en korte lijnen. Je eigen accountmanager en een speciaal voor onze onderwijsklanten ingerichte Service Desk.

 
 

Flexibel maatwerk

Meer of minder bandbreedte, overstappen naar een andere telefonieoplossing of andere belbundels? We passen het graag aan.

 
 

Thuis in modern onderwijs

Online lestools zijn niet meer weg te denken in het onderwijs. De school is net zo verbonden als thuis. Dat verwachten niet alleen leerlingen, maar ook docenten, het bestuur en ouders. Verschillende scholen koppelen, gescheiden netwerken voor leerlingen en docenten of samenwerken in de cloud. We denken graag mee over de beste oplossingen voor modern onderwijs. Nu en in de toekomst.

Online samenwerken

Als basisschool wil je het beste voor je leerlingen: de beste methodiek, de beste leraren en de beste lessen. Maar de manier van lesgeven is de laatste jaren flink veranderd.

Onderwijs vergroot kennis en verbindt ons. Dat schreeuwt om een verbinding met de online wereld. Want smartboards, tablets, smartphones en computers worden steeds belangrijker. Zowel binnen als buiten de klas en de collegezaal. Ziggo gaat mee met de nieuwe generatie. We maken van ICT in het onderwijs een primair in plaats van secundair proces.

Opleiden voor banen van de toekomst

Onze kinderen worden opgeleid voor banen die over 10 jaar niet meer bestaan. En 60% van de banen van de toekomst kénnen we nu nog helemaal niet. Nieuwe technologieën zorgen voor verse banen en voor nog niet bestaande beroepen.

De ontwikkelingen gaan snel. Vroeger kon je 30 jaar vooruit met wat je op school leerde. Tegenwoordig is dat maximaal vijf jaar. Technologische ontwikkelingen en de enorme groei van internet vragen dus flink wat van docenten en schoolbestuurders. Maar er is een andere kant van deze medaille. Het levert het onderwijs ook ontzettend veel op.

Lees ook de uitkomsten van Dé Onderwijsdagen

Samen met Ziggo werken aan veiligheid en privacy online in het onderwijs.

Programmeren kun je leren

Ziggo is sponsor van CoderDojo's. Dat zijn gratis workshops voor jongeren tussen de 7 en 17 jaar, waarin zij van alles leren over coderen, programmeren, websites, apps en software. Naast het opdoen van technische skills stimuleert de aanpak bovendien probleemoplossend denken en samenwerken.

 
 

Snel, stabiel en efficiënt

Smartboardlessen voorbereiden en delen, documenten centraal opslaan en HR-zaken regelen. Medewerkers willen binnen de school probleemloos via internet werken. En ook leerlingen hebben zo hun wensen. Met glasvezel van Ziggo heb je de bandbreedte die je nodig hebt voor grote groepen gebruikers. Snel en stabiel.

 
 

Scherpe tarieven

Ziggo kent de weg binnen het onderwijs. We zijn ons bewust van beschikbare budgetten voor zaken als ICT. Vandaar onze snelle en stabiele verbindingen voor een scherp tarief en lage gesprekskosten. Met extra voordeel bij aanvullende diensten en meerjarige afspraken.

 
 

Producten voor futureproof onderwijs

Overal in de school draadloos online met Multi Wifi XL, meer dan genoeg bandbreedte met een glasvezelaansluiting, veilig werken in de cloud. Dat is Ziggo in het onderwijs. Producten die aansluiten bij de behoefte. Durf te innoveren en laat ons helpen op weg naar het onderwijs van de toekomst.

Internet voor grootzakelijk

Multi Wifi

Medewerkers en leerlingen lopen continu in en uit. Met Multi Wifi beweegt het wifi-netwerk mee. Op de 1e en op de 3e etage, in de aula en op het schoolplein. Iedereen altijd en overal online.

Alles over Multi Wifi

 
 
Ziggo Grootzakelijk in het onderwijs: verbind verschillende locaties met VPN

VPN diensten

VPN (Virtual Private Network) koppelt veilig en snel verschillende netwerken aan elkaar, waar je ook bent. Met toegang tot ons snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL. 

Alles over VPN diensten

 
 
Internet voor grootzakelijk

Premium Servicedesk

Problemen met ICT? Onze Premium Service Desk is 24/7 bereikbaar. Je eigen contactpersoon zorgt ervoor dat een eventuele storing snel wordt opgelost.

Meer info? Bel 0800 43 252

 
 

Onderhoud en service

De Grootzakelijke Klantenservice is bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.

Gaat er iets mis?
Bel 088 121 2500
Direct geholpen

Al klant? Vragen over de diensten die je afneemt? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven gingen je voor

Profesionele, flexibele en passende oplossingen. We kunnen het wel zeggen, maar tevreden klanten zijn het beste voorbeeld.

Het onderwijs van nu

Onderwijs dat naadloos aansluit op de leefwereld van leerlingen. Dé uitdaging van Dunamare Onderwijsgroep. Want hoe krijg je 14.000 leerlingen en 1.700 medewerkers verspreid over 30 locaties online?

Meer tevreden klanten in het onderwijs

Gilde Opleidingen
Edugl@s
Isomode
Dunamare
IT-workz

'Ik word soms gek van alle nieuwe applicaties en wensen van docenten en leerlingen. Dus het is prettig dat we daar met een goede, flexibele ICT-omgeving op kunnen inspelen. Op al onze vestigingen maken grote groepen gebruik van de wifi-oplossingen van Ziggo. Dat werkt heel goed!'

Anton, IT-beheerder scholengemeenschap 

'Tijdens de lessen leg ik vaak dingen uit met behulp van filmpjes op YouTube. Maar dan moet het dus wel goed en zonder haperingen werken, anders is de aandacht weg. Teamoverleg doen we ook steeds meer online. Wie niet aanwezig is, kan inbellen.

Frits, docent natuurkunde

Nieuws

Meer informatie of een gesprek met een adviseur?

Bel ons, of gebruik het adviesformulier. Dan bellen we snel terug.
Bespreek je wensen met een medewerker die weet wat er in je sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel Ziggo Grootzakelijk: 088 123 9500

Bel ons gerust

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we terug.

Of gebruik het adviesformulier

Laat je gegevens achter in het adviesformulier en ontvang vrijblijvend advies van een specialist.

 
 

Meer informatie?

Bel 088 714 5280 of vul het contactformulier in.

w