Meerdere wifi punten op één sterk netwerk

Met de smart Wifiboosters

Alle voordelen op een rijtje

overal perfecte wifi

Overal perfecte wifi

Zorgeloos uploaden, downloaden, mailen, streamen en vergaderen zonder haperingen? Met de smart Wifiboosters geniet je overal van perfecte wifi.

boost je bereik

Boost je bereik

Supersnelle wifi op zolder, in de garage en in je thuiskantoor? Je bepaalt helemaal zelf waar je de smart Wifiboosters plaatst.

mesh wifi

Mesh-technologie

Dankzij de mesh-technologie ben je altijd verbonden met het wifi-punt dat het sterkste signaal geeft.

optimale snelheid

Optimale snelheid

Meerdere slimme wifi punten zorgen samen voor één optimaal draadloos netwerk in je hele huis of kantoor.

geen kabels

Geen kabels

Je tweede en derde smart Wifibooster plaats je
waar je maar wilt. Dus geen gedoe met internetkabels.

eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Je installeert de smart Wifiboosters snel en
eenvoudig zelf met een handige app voor op je smartphone.

smart wifiboosters

Overal perfecte wifi. Gegarandeerd.

Als ondernemer is een stabiel en snel wifi-netwerk prioriteit nummer één. Toch zorgen betonnen muren, isolatie en apparatuur er soms voor dat je verbinding niet overal even snel is. Met de smart Wifiboosters ben je verzekerd van krachtige wifi op één netwerk op iedere plek in huis of op de zaak. Zorgeloos uploaden, downloaden, mailen, streamen en online vergaderen zonder haperingen? Je doet het overal met perfecte wifi. 

Boost je bereik

Met de set van 3 smart Wifiboosters verdeel je een wifi-verbinding eenvoudig door je hele huis of kantoor. Met een dekking tot wel 370 m² heb je overal in huis of op de zaak optimaal bereik. En je bepaalt zelf waar je de smart Wifiboosters plaatst zodat je overal op volle snelheid van perfecte wifi kan genieten. 

smart wifiboosters
smart wifiboosters

Optimale snelheid op één netwerk

De smart Wifiboosters maken gebruik van de mesh-technologie en werken samen om één krachtig netwerk te vormen onder dezelfde netwerknaam. Hierdoor ben je altijd verbonden met het wifi-punt dat het sterkste signaal geeft. Daardoor hoef je nooit meer van netwerk te wisselen als je naar een andere ruimte loopt. Daarnaast controleer je gemakkelijk de status van je netwerk met een handige app.

Eenvoudige installatie

Je installeert de smart Wifiboosters snel en eenvoudig zelf. Download de app, volg de instructies op je scherm en geniet direct van de allerbeste wifi-verbinding.

smart wifiboosters

Nog géén Ziggo Zakelijk klant?

Stap nu over naar Zakelijk Alles-in-1 en ontvang 3 gratis smart Wifiboosters t.w.v. € 149.

Al klant bij Ziggo?
Dan hebben we een mooie korting voor je. 
Je huurt een set van 3 smart Wifiboosters voor slechts 2,- per maand. Of koop 'm direct voor 80,- excl. btw.

Ben je een particuliere klant bij Ziggo?
Bestel je smart Wifiboosters hier

Veelgestelde vragen over smart Wifiboosters

Jazeker, bestaande klanten van Ziggo Zakelijk kunnen de smart Wifiboosters hier bestellen. Particuliere klanten van Ziggo kunnen smart Wifiboosters hier bestellen.

Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf.

Je wifi-modem vormt de basis van je internet en is met een coaxkabel aangesloten op de hoofdaansluiting. De eerste Wifibooster sluit je aan op je wifi-modem. De tweede en derde smart Wifibooster kan draadloos worden aangesloten zonder kabels te trekken.