Zenders zoeken

Zenders zoeken

Kun je sommige zenders niet meer vinden? Of slaat je tv zomaar zenders over? Zoek de zenders opnieuw en de zenderlijst van je tv, digitale ontvanger of CI+ Module is binnen een paar minuten weer up-to-date. 

Hoe kijk je digitale televisie?

Via een mediabox

Via een CI+ module

Zonder mediabox of CI+ module

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn HD-zenders kwijt na het zenders zoeken. Hoe krijg ik die terug?

Heb je een gecertificeerde CI+ TV van Philips uit 2010 of 2011 6000 serie of hoger en ben je na het zenders zoeken (HD-)zenders kwijt? Of heb je de volgende dag zwart beeld? Dit is helaas een vervelend en specifiek probleem van Philips-TV’s. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing. Doorloop nogmaals het stappenplan zenders zoeken. Met je postcode krijg je een ander Netwerk-ID dat je vervolgens invult op je TV. Dit lost het probleem op.

Ik kan geen zenders vinden met mijn Loewe tv, waarom werkt dit niet?

Niet alle Loewe TV’s zijn gecertificeerd voor Digitale Televisie van Ziggo met een CI+ Module. Hierdoor kan de TV anders reageren op wijzigingen aan ons digitale televisienetwerk. Controleer of je televisie CI+ gecertificeerd is. Is dat niet het geval, kijk dan voor hulp bij zenders zoeken in de handleiding van je TV of neem contact op met Loewe.

Moet ik de digitale radiozenders ook opnieuw zoeken?

Nee, de digitale radiozenders hoef je niet zelf opnieuw te zoeken. Dat gaat automatisch als je je tv-zenders opnieuw zoekt.

Ik heb slecht beeld of zie een foutcode. Wat nu?

Heb je zenders gezocht en gaat er nu iets mis met het beeld? Zie je blokken of strepen, of een foutcode? Laten we dat samen oplossen.

Slecht beeld verhelpen

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo