HET PLEZIER VAN DE MOOISTE DUELS

ZIGGO INTRODUCEERT ZIGGO SPORT. GRATIS VOOR ALLE ZIGGO KLANTEN DIE DIGITALE TELEVISIE HEBBEN.

Vanaf 12 november ziet u elke dag sport over de volle breedte, zoals voetbal, golf, Formule 1, atletiek, rugby, NBA basketbal en tennis. En naast live-wedstrijden zapt u iedere maandagavond naar de nieuwe talkshow Peptalk. Daarin nemen Jack van Gelder en Frank Evenblij het afgelopen weekend door. Ziggo Sport kijkt u via de kabel op kanaal 14, of waar u wilt met de Horizon Go app.

De mooiste duels

Bij Ziggo Sport kijk je naar het allerbeste internationale voetbal, onder andere uit de Spaanse competitie. Zo zie je komende maand onder andere:

12 - 17 november 20.45 EK-kwalificatie Playoffs
21 november 18.15 Real Madrid - Barcelona
1 -3 december tijden n.n.b Bekervoetbal (Spanje, Engeland, Italië)
5 december tijd n.n.b. Barcelona - Valencia

De vonken vliegen eraf

Volg Max Verstappen in zijn succesvolle allereerste seizoen in de Formule 1. Mis in november niets van:

14 november 17.00 Grand Prix van Brazilië, kwalificatie
15 november 17.00 Grand Prix van Brazilië, race
28 november 14.00 Grand Prix van Abu Dhabi, kwalificatie
29 november 14.00 Grand Prix van Abu Dhabi, race

Elke seconde telt

Ziggo Sport is dé zender voor de mooiste basketbalwedstrijden: uit de Nederlandse competitie en natuurlijk de beste wedstrijden uit de NBA. Wat kun je de komende tijd verwachten?

18 november 20.00 ZZ Leiden - Fraport Skyliners
22 november 21.30 Los Angeles Clippers - Toronto Raptors
10 december 20.30 Donar Groningen – SPN Shoeters Den Bosch (onder voorbehoud)
25 december 23.00 Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

Opperste concentratie

De top van het internationale golf gaat de competitie aan op de mooiste greens ter wereld. Kijk deze maand onder andere naar:

15 november 04.00 BMW Masters in Shanghai
22 november 08.30 World Tour Championship

De spannendste tiebreaks

De beste landenteams in het tennis kruisen de rackets in de finales van de Fed Cup en de Davis Cup. Kijk ze allebei:

14 november 12.00 Fed Cup Finale: Tsjechië - Rusland
27 november 12.00 Davis Cup Finale: België - Groot-Brittannië

Peptalk

In Peptalk zetten Jack van Gelder en Frank Evenblij, na een week vol bijzondere ontmoetingen, wedstrijden en krachtmetingen, de hoofdrolspelers van afgelopen sportweekend in de spotlights. Kijk dus elke maandag om 19.50 uur.

In meer vertrekken kijken?

Het mooie is dat Ziggo digitale tv op meerdere tv's tegelijk mogelijk maakt. Als de tv daarvoor geschikt is en het toestel staat in de buurt van een kabelaansluiting dan krijgt u dit eenvoudig voor elkaar

Nog geen Ziggo klant?

Ziggo Sport is gratis voor alle Ziggo klanten met digitale televisie. Wilt u ook genieten van de mooiste duels?

Stap dan nu over 

 
 

Veelgestelde vragen

Waarom introduceert Ziggo de zender Ziggo Sport?

Dat doen we omdat we geloven in de kracht van entertainment. En sport is entertainment. We begonnen ooit met de Ziggo Dome, waar duizenden mensen de mooiste momenten beleven. Inmiddels sponsoren we Ajax en nu brengen we ook Ziggo Sport bij iedereen in de huiskamer. De sportzender met de mooiste duels, die garant staan voor entertainment. En dat bieden we je met heel veel plezier.

Kan ik ook Ziggo Sport kijken zonder digitale televisie?

Iedere Ziggo klant kan Ziggo Sport via de laptop kijken op Horizon.tv en op de tablet en smartphone met de Horizon Go app. Hier heb je wel een internetverbinding voor nodig. Wil je thuis op de televisie Ziggo Sport kijken dan kun je het beste je abonnement omzetten naar een waarbij je een Ziggo Mediabox XL ontvangt. Bel hiervoor 0900-0730 (normaal tarief). Daarnaast zijn er televisies geschikt om digitaal televisie te kijken zonder Mediabox XL. Lees hierover meer op digitaal kijken zonder kastje.

Wat is het verschil met Ziggo Sport Totaal?

Ziggo Sport Totaal biedt 6 kanalen met de grootste sporten. Je hebt dus veel meer keuze. Champions League wedstrijden zijn bijvoorbeeld alleen bij Ziggo Sport Totaal te zien. Dit pakket is er voor de echte sportliefhebber die niets wil missen. Op Ziggo Sport zie je een selectie uit het complete aanbod van Ziggo Sport Totaal. Dus de mooiste duels. En natuurlijk de exclusieve talkshow Peptalk met Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Kan ik als zakelijke klant ook Ziggo Sport ontvangen?

Ja, alle klanten van Ziggo met digitale tv via het coaxnetwerk krijgen Ziggo Sport in zowel HD als SD. Wel is er een geschikte ontvanger of televisie nodig om de zender te kunnen ontvangen.

Kleinzakelijke klanten kunnen Ziggo Sport ook kijken via de Horizon Go app of inloggen op horizon.tv.

Verandert er iets voor mij als klant?

Alle klanten die digitale tv hebben, krijgen de nieuwe zender Ziggo Sport in zowel HD als SD. Digitale tv zit in alle tv-pakketten van Ziggo, maar je hebt wel een ontvanger of geschikte televisie nodig om digitaal te kunnen kijken. Kijk je nog analoog televisie, dan is Ziggo Sport alleen via de Horizon Go app en via Horizon.tv te ontvangen.

Lees meer over digitale tv zonder smartcard

 
 
 

Nu nog meer plezier bij Ziggo

Stap nu over op ons Alles-in-1 Pakket inclusief supersnel internet, meer kijkplezier, voordelig bellen en de beste duels met Ziggo Sport

 
 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mooiste wedstrijden. Meld u vandaag nog aan!