Internet Plus

Internet Plus van Ziggo was een supersnel internetabonnement via het kabelnetwerk van Ziggo. Een zakelijke oplossing voor de veeleisende ondernemer met een professionele internetbehoefte. Internet Plus maakt toepassingen als eigen web- & mailservers, beheer op afstand en tele- & thuiswerken mogelijk. Internetplus is sinds 2015 niet meer verkrijgbaar. Hier vind je alle specificaties.

Specificaties Internet Plus

Office Plus was verkrijgbaar in drie verschillende vormen: Internet Plus ZZ1, Internet Plus ZZ2 en Internet Plus ZZ3. Dit zijn de bijbehorende specificaties.

Internet Plus ZZ1
Internet Plus ZZ2
Internet Plus ZZ3
Download 40 Mbit/s Download 50 Mbit/s Download 60 Mbit/s
Upload 4 Mbit/s Upload 8 Mbit/s Upload 10 Mbit/s
Geen datalimiet  Geen datalimiet   Geen datalimiet  
5 vaste IP-adressen
5 vaste IP-adressen
5 vaste IP-adressen 
Inclusief radio & televisie
Inclusief radio & televisie
Inclusief radio & televisie
Beschikbaarheidsgarantie 99,7% Beschikbaarheidsgarantie 99,7% Beschikbaarheidsgarantie 99,7%
PIN & Chip-betalingsmogelijkheden PIN & Chip-betalingsmogelijkheden PIN & Chip-betalingsmogelijkheden

Meer internetsnelheid nodig?

Zet je Internet Plus abonnement dan kostenloos om naar Professionele Wifi en Zakelijk Internet Pro en haal internetsnelheden tot 600 Mbit/s.

Over de router en vaste IP-adressen

Bij Office Plus zitten acht publieke IP-adressen. Vijf daarvan zijn vrij te gebruiken. De overige drie IP-adressen gebruiken we voor het netwerkadres, het broadcastadres en het adres dat gereserveerd is voor onze router bij je op locatie. Dit is ook de default gateway voor eventuele netwerkstations en servers. De router heeft een standaardconfiguratie die je niet zelf kunt aanpassen. Dat hoeft ook niet want we beheren de apparatuur 24/7 op afstand. Zo waarborgen we de kwaliteit van je internetverbinding en netwerk. Uiteraard kun je wel een eigen mail-, file- of webserver, remote beheer of tele- & thuiswerken achter de router zetten en beheren.

Modem en router

Internet Plus wordt geleverd met een 24/7 beheerde professionele router en hi-speed modem. Op deze router kun je één apparaat rechtstreeks bedraad aansluiten. Wil je meer apparaten gelijktijdig aansluiten? Gebruik dan een eigen switch of router.

Internet Plus | Modem

Veelgestelde vragen

Ja, dat is geen probleem. Je kunt ook overstappen naar ons nieuwe Alles-in-1 pakket: Professionele Wifi & Zakelijk Internet Pro.

We garanderen een minimale beschikbaarheid en een vaste hersteltijd bij storingen. Mochten we hier onverhoopt niet aan voldoen, dan heb je recht op een vergoeding. Lees de Aanvullende Voorwaarden Office Plus. 

We leveren op werkdagen altijd minstens 80 procent van je internetsnelheid. Dat garanderen we.