Zakelijke facturen & betalen

Ben je op zoek naar uitleg over de factuur? Of informatie over betalen? Bekijk alle uitleg over je factuur, betaalmogelijkheden en het incassotraject.

Let op: er is een gevaarlijke phishingmail in omloop. Internetcriminelen verstuurden onlangs een e-mail, die lijkt op een factuurmail van Ziggo. Opvallend aan deze phishingmail is het hoge bedrag. Lees er meer over.

Vreemde factuur?

Twijfel over of de factuur klopt? Kijk dan op onze factuuruitleg-pagina voor antwoorden.

Of twijfel je of de factuur voor jou bedoeld is? Kijk of de factuur in Mijn Ziggo staat. Staat de factuur daar niet? Dan heb je misschien een phishingmail gekregen. Helaas sturen internetcriminelen facturen die lijken op die van Ziggo. Daarmee vissen boeven naar persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden, bankrekeningnummers, pincodes enzovoorts. We vinden het belangrijk dat je phishing kunt herkennen. Daarom hebben we een pagina met phishing-voorbeelden die over Ziggo in omloop zijn. Ook geven we tips over hoe je een bericht als phishing herkent.

Ben je geen klant van Ziggo? Ook dan kun je een phishingmail hebben gekregen. Kijk even op onze pagina met phishing-voorbeelden of hij daar tussenstaat.

 
 

Kom je er niet uit?

Klantenservice

0800 - 0620

(Gratis)

Dagelijks bereikbaar van 8.00 – 22.00 uur

Kijk voor andere opties bij:

Contact