Toekomstbestendig in 10 stappen

Een wendbaar bedrijf in een tijd vol kansen

Week van de ondernemer - 16-05-2018

Disruptie: iets nieuws dat in korte tijd iets bestaands verdringt. Denk aan Booking.com, Uber, Airbnb en Tinder. Terwijl de oude wereld vol verbazing toekijkt, slaat de nieuwe wereld zijn slag.

Heb je je ooit afgevraagd of je bedrijf mogelijk wordt ‘aangevallen’? Is je bedrijf wendbaar in deze tijd vol kansen? Ben je flexibel genoeg om ook in de toekomst uit te kunnen blinken? Consultancybedrijf Nexxworks heeft een handige disruptiechecklist om je bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Outside-in en innovatie op lange termijn

Nexxworks wil internationale ondernemingen klaarstomen voor de ontwrichting van hun sector door onverwachte uitdagers. Is je bedrijf outside-in gedreven? Is de klant dus het centrum van alles? Investeer je wel in innovatie op de lange termijn? Hoe ga je met uitdagingen om? Door met een kritisch blik je eigen bedrijf te bekijken, maak je je onderneming toekomstbestendig.

Ziggo partner Week van de ondernemer

Ziggo stimuleert succesvol ondernemerschap. Daarom is Ziggo partner van de Week van de Ondernemer en nodigde topsprekers Steven van Belleghem en Rik Vera van Nexxworks uit. Kom naar hun keynote en workshop tijdens De Week van de Ondernemer op 16 november 2016 in de Taets in Zaandam.

10 tips

Uitblinken als ondernemer, ook in de toekomst?
Lees de 10 tips voor een toekomstbestendige onderneming.