Supersnel internet voor ondernemers

Primeur aanleg zakelijk internet na vraagbundeling in Amersfoort

Nieuws - 06-07-2017

Voor ondernemers is een snelle, stabiele internetverbinding cruciaal. Op veel bedrijventerreinen in Nederland ligt er nog geen netwerk dat die verbinding ondersteunt. Ziggo heeft daar met vraagbundeling een oplossing voor…

Zodra er genoeg belangstelling is onder bedrijven in een bepaald gebied, legt Ziggo zakelijk daar internet aan. Zo zijn de afgelopen weken ruim 100 ondernemers van bedrijventerrein De Isselt in Amersfoort voorzien van internet. De Isselt is de eerste van tientallen locaties waar Ziggo voor zo’n snelle verbinding zorgt.

Binnen 100 meter

Het afgelopen jaar heeft Ziggo actief groepen ondernemers benaderd op verschillende bedrijventerreinen in Nederland. Wanneer er voldoende animo is en ondernemers dichtbij (binnen 100 meter van) het Ziggo-netwerk gevestigd zijn, legt Ziggo in veel gevallen kosteloos een netwerk aan. Zo ook in Amersfoort.

Niet alleen snel internet

‘Door de aansluiting profiteren ondernemers niet alleen van sneller internet tot 500 Mbit/s, maar kunnen ze ook kiezen voor digitale televisie en zakelijke telefonie, waardoor ze gestroomlijnd zaken kunnen doen met een stabiele internetverbinding en goede telefonische bereikbaarheid’, aldus Dave Loerts, directeur Small Business Sales bij VodafoneZiggo.

Eindelijk razendsnel online!

Tamara Rabenort, eigenaar van damesmodezaak Catwalk Vintage, is blij met de supersnelle internetverbinding van Ziggo. ‘Mijn administratie is volledig geautomatiseerd en Facebook is mijn etalage, dus ik ben altijd online. Dankzij het supersnelle zakelijk internet van Ziggo heb ik eindelijk een stabiele verbinding. Daardoor kan ik razendsnel foto’s posten van kleding die nét binnen is. Zo zijn mijn klanten altijd op de hoogte van de nieuwste items.’

Zeg ja tegen deze voordelen

Gratis aansluiting

Ter waarde van ruim € 1.600,- voor je bedrijf.

Snelle aanleg

Binnen 4 maanden alles up and running.

Een cadeau

Een Samsung 40” Smart TV t.w.v. € 449,-

Een krachtig netwerk

Met internetsnelheden tot 500 Mbit/s