Meerdere vestigingen, 1 netwerk

Nieuws - 17-10-2016

Alle vestigingen van uw organisatie via een eigen netwerk perfect verbonden. Nu en in de toekomst voldoende bandbreedte en ook buiten kantoor werken op het eigen netwerk. IP VPN Lite van Ziggo maakt het mogelijk.

Met een eigen netwerk is het of al uw afdelingen, hoewel verspreid over het land, toch met elkaar in één gebouw zitten. IP VPN Lite biedt u een veilig en van het gewone internet afgescheiden netwerk dat de integratie van uw bedrijfsonderdelen bevordert. Hoe dat kan? Dankzij ons glasvezel en HFC-netwerk (een combinatie van kabel en glasvezel), dat razendsnelle en stabiele verbindingen mogelijk maakt.

Helder en makkelijk

Misschien denkt u dat een eigen netwerk te duur is en veel technisch gedoe geeft. Ziggo houdt het makkelijk voor u. We rekenen vaste tarieven, dus u heeft helderheid over wat u per maand betaalt. Ook makkelijk: IP VPN Lite is een plug en play dienst, wat betekent dat we u meteen kunnen aansluiten. En u heeft geen omkijken naar beheer van het netwerk, dat doen wij voor u. We garanderen u overigens een beschikbaarheid van 99,8% en mocht zich toch een storing voordoen, dan verhelpen wij die binnen acht uur.

Klaar voor de cloud

De technologische ontwikkelingen gaan snel. Een keuze voor IP VPN Lite is een keuze voor de toekomst. Waar kiest u dan voor? Met IP VPN Lite krijgt u toekomstvaste technologie die bovendien schaalbaar is. Als uw organisatie groeit, of als u meer in de cloud wil gaan werken en meer bandbreedte nodig heeft, is dat geen enkel probleem. Op basis van de IP VPN Lite-technologie stapt u simpel over van 10 naar 20 of meer M/bits (we gaan tot 100). En terug gaat natuurlijk net zo makkelijk.

Wilt u meer weten over IP VPN Lite? Onze MKB-specialisten helpen u graag verder. Bel gratis 0800-0640.