Ondernemer in beweging Jimmy Karaaslan

Nieuws - 17-10-2016

Kleren maken de ondernemer

Een mooi pak maken, zit in het DNA van Jimmy Karaaslan, de eigenaar van Misura Sartoria. Zijn opa had al een kleermakerswinkel en was de stoffenexpert. En zijn vader maakte er de pakken van. In 2012 was het de beurt aan Jimmy zelf, om zijn eigen pakkenzaak te openen. Geen gunstige tijd om te starten. Terwijl hij een onderneming probeerde neer te zetten, sloot 1 op de 3 van de kledingretailers haar deuren. En dat heeft Jimmy wel geweten. ‘Het is wel een tijd geweest met veel slapeloze nachten.’ Toch is het Jimmy gelukt om van Misura een succes te maken. Zijn visie heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. ‘Je moet heel helder hebben waar je naar toe wilt gaan.’

Enorme groei

Volgens Jimmy moet je als ondernemer vooral geen concessies doen in je kwaliteit in service. ‘Altijd eerlijk zijn en mensen écht goed adviseren, dat zijn de geheimen van een goede onderneming’. De aanhouder wint, want Misura is volgens Jimmy nu in een stroomversnelling terecht gekomen. ‘Na al die inspanningen van de afgelopen twee jaar, zien we nu een enorme groei,’ vertelt hij trots, ‘op dit moment gaat het echt fantastisch.’

Vakmanschap

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Het authentiek vakmanschap herkent u direct in de materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen. Maak online een afspraak en kom langs in Rotterdam of Amersfoort. Kijk op: www.misurasartoria.nl.

Ziggo beweegt mee

Snel en betrouwbaar internet is belangrijk voor Misura. Naast een mooie website beheert Jimmy ook zijn afspraken online. Verder kan hij niet zonder zijn mobiele telefoon. Zijn handel is gebaseerd op relaties. Ziggo adviseert Office Basis, het zakelijke Alles-in-1 pakket. Dit is gemakkelijk uit te breiden met Ziggo Mobiel en Pin Zeker voor retailers.

Benieuwd hoe Ziggo met u meebeweegt en welke oplossing het beste bij uw onderneming past? Ga naar http://ziggo.nl/zakelijkbewegen.