Goede wifi voor professionele organisaties

Nieuws - 03-11-2016

De smartphones van klanten, de pinautomaten in de zaak, de laptops van medewerkers: dat alles moet zonder haperingen en veilig contact kunnen maken met internet. Dat kan met Multi Wifi XL: professioneel wifi in iedere ruimte.

Door Multi Wifi XL maken apparaten automatisch verbinding met het best bereikbare wifi-punt. Dat zorgt voor snel en betrouwbaar internet. Wifi-expert Herman Weerman: “Onze access points hebben een bereik van 40 meter en richten hun signaal naar de plek in de ruimte waar je bent, waardoor je een groot bereik hebt. Bovendien zorgen ze voor een verbinding op de beste frequentie. Door de hoge kwaliteit en snelheid van het internet, en de goede samenwerking tussen de access points kunnen makkelijk zo’n 150 mensen tegelijkertijd online via één access point.”

Door de hoge kwaliteit en snelheid van het internet, en de goede samenwerking tussen de access points kunnen makkelijk zo’n 150 mensen tegelijkertijd online via één access point.

Installeren en repareren

Hoeveel access points je organisatie nodig heeft en waar ze het beste kunnen hangen, rekent Ziggo voor je uit. Weerman: “Hierbij houden we onder andere rekening met de grootte van het pand en met de dikte van muren en plafonds. We regelen de volledige installatie: we halen de spullen op, installeren de access points en testen of de verbinding goed werkt. Multi Wifi XL staat voor betrouwbaarheid. We werken met uitstekende hardware, maar mocht er toch een storing optreden: we zijn 24 uur per dag bereikbaar en handelen reparaties kosteloos af. En snel: op verschillende locaties in het land liggen vervangende onderdelen op voorraad – ook dat is professioneel wifi.”

Gescheiden netwerken

Multi Wifi XL biedt een beveiligd privé-wifi en een daarvan strikt gescheiden direct toegankelijk gastnetwerk. Weerman: “Medewerkers zitten automatisch op de goed beveiligde privéverbinding en de bezoekers gaan vanzelf naar het open gastnetwerk. Daarnaast kunnen gebruikers, als ze een wachtwoord krijgen, op WifiSpots. Multi Wifi XL leent zich prima voor integratie met andere applicaties en het bestaande kantoornetwerk. En je kunt Multi Wifi XL ook gebruiken voor bijvoorbeeld een onzichtbaar en veilig netwerk voor mobiele pinapparaten.”

Overzichtelijke rapportages

Met Multi Wifi XL krijgen organisaties en bedrijven meer inzicht in hun klanten. Op welke dag en welk uur is het druk bij de balie? Of op de winkelvloer? Dankzij de overzichtelijke rapportages van Multi Wifi XL weet je beter wanneer je extra medewerkers in moet zetten, of juist minder. Zo helpen we je met een efficiëntere bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over Multi Wifi XL? Neem dan contact op met je accountmanager of bel onze servicedesk op 088 - 12 39 500.