Amsterdam in je broekzak

Nieuws - 27-10-2016

Een toerist in Amsterdam ziet soms door de bomen het bos niet meer. Waar vindt hij een knus koffietentje met zelfgebakken brosse koek? Waar vervangt hij de veters van zijn favoriete sneakers, die hij net kapot heeft getrokken? De app weCity Guide, met automatische toegang tot gratis Ziggo WifiSpots, helpt hem op weg.

Tijdens je vakantie in een vreemde stad wil je weten welke plekken het bezoeken waard zijn. Met de lokale app weCity Guide krijgen toeristen in Amsterdam meer kennis over de straat en buurt waar ze op dát moment doorheen lopen. Is de toerist op zoek naar een romantische film? De app ziet aan de hand van geografische gegevens waar hij zich bevindt en leidt hem naar de dichtstbijzijnde bioscoop. Heeft hij net zijn veters van zijn favoriete sneakers kapotgetrokken? Dan verwijst de app hem naar de schoenmaker op de hoek. Ook begeleidt de app hem naar een restaurant met een vegetarische lunchkaart en een terras in de zon.

Iedere toerist kan een profiel aanmaken op weCity. Zo leer jij hem kennen en speel je in op zijn wensen door hem gepersonaliseerde informatie te bieden. Die informatie zet je in de weCity-database en komt tevoorschijn als de toerist bij jou in de buurt is. Met weCity Guide krijg jij meer inzicht in het gedrag en de wensen van je klant.

De binnenstad met winkels en horeca aantrekkelijk houden, vraagt om de toepassing van ‘Smart City’ en ‘Smart Shopping’ concepten. En weCity is zo’n toepassing. Meer weten over de weCity app? Neem dan contact op met je accountmanager of onze servicedesk op 088 - 12 39 500.