Zaken doen met familie is geen probleem

'Ik kan m’n eigen kleren niet eens uitzoeken. Zij heeft gevoel voor smaak.'

In Zaken - 02-01-2017

Zoek bij elke functie de meest geschikte persoon. Dat is de opvatting van Corendon-oprichter Atilay Uslu. En als de meest geschikte persoon een familielid is, dan is dat niet lastig. Integendeel.

'Hij verdient het geld, ik geef het uit.'

De zus van Atilay verwoordt het in de documentaire gekscherend: ‘Mijn broer en ik hebben de perfecte werkrelatie. Hij verdient het geld, ik geef het uit.’ Een grapje natuurlijk, maar ook met een kern van waarheid. Günay Uslu verzorgt sinds jaar en dag de inrichting van zijn hotels.

‘Je moet niet de arrogantie hebben om te denken dat je alles beter kunt.’

'Dat ze een familielid is maakt het niet lastig.'

Atilay zegt daarover: ‘Je moet niet de arrogantie hebben door te denken dat je alles beter kunt. Ik kan m’n eigen kleren nog niet uitzoeken. Zij heeft gevoel voor smaak.’ Dat ze familielid is, maakt het niet lastig. Atilay omringt zich, zo blijkt uit de documentaire, met compleet verschillende specialisten. En soms zijn dat familieleden. 

De MKB'er die wil groeien kiest voor supersnel internet

Als MKB’er met groeiambitie kies je voor zakelijk internet van Ziggo. Omdat je door wilt. Want met 500 Mbit/s internetsnelheid en de flexibele oplossingen van Ziggo houdt niets je tegen. Tijdelijk met 4 maanden 25% korting op je abonnement.