Van subsidie word je lui

Madibas Foundation

In Zaken - 23-01-2017

Atay en Annemiek van de Madibas Foundation willen iedereen aan gerecyclede producten uit ontwikkelingslanden helpen. Sympathiek idee, maar hoe verkoop je het? Atilay's tip: neem geen subsidie aan, want daar word je lui van.

Corendon Helpt Zaken

Atilay Uslu ging van shoarmazaak naar miljoenenbedrijf Corendon. Zijn sterkste punt? Hij ziet heel snel aan een businessmodel of het winstgevend gaat zijn. Daarom heeft Ziggo een aantal startups uitgenodigd om hun idee te komen pitchen aan Atilay. Zoals Madibas Foundation. Zij helpen vrouwen in ontwikkelingslanden om kansrijk te worden. De foundation heeft dit jaar een atelier opgericht waar op dit moment 4 vrouwen slippers maken van autobanden en winkeltassen. Maar nu: de volgende stap! Hoe zou Atilay hier invulling aan geven?

 
 

Corendon in Zaken

In de documentaireserie Uitblinkers in Zaken komen ondernemers aan het woord die een inspirerend verhaal hebben. Ondernemers die uitblinken in hun vak. In deze serie volgen we Corendon-oprichter Atilay Uslu.

 
 
 
 

De MKB'er die wil groeien kiest voor supersnel internet

Als MKB’er met groeiambitie kies je voor zakelijk internet van Ziggo. Omdat je door wilt. Want met 500 Mbit/s internetsnelheid en de flexibele oplossingen van Ziggo houdt niets je tegen. Tijdelijk met 4 maanden 25% korting op je abonnement.